Вежди Рашидов осъди и на втора инстанция Велислав Минеков за

...
Вежди Рашидов осъди и на втора инстанция Велислав Минеков за
Коментари Харесай

Вежди Рашидов осъди и на втора инстанция Велислав Минеков за обида и клевета

Вежди Рашидов осъди и на втора инстанция Велислав Минеков за обидните и оскърбителен изказвания, които той отправяше в изявления и изявления в продължение на четири години.

На 27 юни Софийският апелативен съд удостовери решението на Софийския градски съд от 31 март предходната година. Така и на втора инстанция бе доказано, че изказванията на Минеков, направени в 16 изявления, са позорящи за положителното име и персоналното достолепие на Вежди Рашидов.

Системните оскърбителен и обидни изказвания на Минеков са безусловно безпочвени и засягат по неприемлив метод положителното име, престижа, креативната кариера и гения на Вежди Рашидов. Да накърниш достолепието на един човек не е независимост на словото, клеветата и обидата не са независимост на словото, а издават тежки комплекси, разясниха адвокати.

Неспиращата фиксация на Минеков върху потвърдения огромен български художник и фамилията му продължава с години. Това принуди Вежди Рашидов да заведе против него и второ дело за клюка и засегнатост

Защитник на Вежди Рашидов е авторитетната адвокатска адвокатска фирма на Менко Менков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР