Вежди Рашидов не е избран като представител на една партия.

...
Вежди Рашидов не е избран като представител на една партия.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Медиаторите нищо не могат да решат

Вежди Рашидов не е определен като представител на една партия. Рашидов го избрахме, с цел да не блокираме страната.

Това съобщи пред бТВ водачът на левицата Корнелия Нинова. Тя още веднъж бе безапелационна, че Българска социалистическа партия няма да подкрепим държавно управление с мандат на ГЕРБ.

Относно импортираните промени в Изборния кодекс, Нинова съобщи: Хартиената бюлетина беше част от диалозите за министър-председател (за Кирил Петков – бел. ред.). Тя попита: Защо в коридорите на Народното събрание, в партийните централи може би се трансформира вота на хората?

По думите ѝ в 48-ото Народно събрание се говорило към този момент за „ коалиция на войната ” – ГЕРБ, Демократична България и Политическа партия и поддръжката за Украйна.

За нас това е риск България да бъде въвлечена във войната и ние няма да се включим, напомни Нинова позицията на Българска социалистическа партия.

По думите на водача на левицата, в Народното събрание ще има плаващи болшинства, което за нея значи политическа неустойчивост.

Очаквам по бюджета и по Плана за възобновяване и резистентност да има по-голямо болшинство, разяснява Корнелия Нинова.

Според нея в последните дни Бойко Борисов „ прави странни неща, които нанасят удар върху парламентаризма ”.

Имаше контактна група с Плевнелиев и Паси, в този момент предлага такава с президента, разяснява водачът на Българска социалистическа партия. По думите ѝ има парламент, има определени ПГ, защо ни е посредник? Тези посредници нищо не могат да решат. Като че ли се вършат опити този парламент да бъде неглижиран, съобщи още Корнелия Нинова. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР