Вежди Рашидов ми е приятел. Велик скулптор, направил много. Направи

...
Вежди Рашидов ми е приятел. Велик скулптор, направил много. Направи
Коментари Харесай

Бойко Борисов не подкрепя сливането на цивилното и военното разузнаване, очаква по-адекватни мерки от правителството

„ Вежди Рашидов ми е другар. Велик ваятел, направил доста. Направи неточност, мога единствено да скърбя, че не е в Народното събрание, само че решението е вярно “, съобщи пред медиите в коридорите на Народно събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той призна, че в други партии сходни неточности не се санкционират, само че за жалост в ГЕРБ не е по този начин.

„ Това, че поддържаме държавното управление, не значи, че някъде, в случай че не се оправят с работата или позволен неточност, ние единствено тъй като ги поддържаме ще си мълчим или няма да се поправя това нещо “, сподели още Борисов.

Той разкритикува и изявлението на военния министър Тодор Тагарев за дрона с бомбата, само че въпреки всичко сподели, че той се употребява с уважението му и няма потребност да подава оставка, само че да работи и приказва отговорно. „ Когато излиза пред медиите по подобен случай, би трябвало да излезе изцяло квалифициран. Откъде, по какъв начин, за какво, това е сензитивна тематика. Когато се разбере, да излезе и да го опише. Откъде е пристигнал – украински, съветски, български. Като излизат да приказват, цялото държавно управление, да се готвят, за жалост медиите са по-подготвени от тях и по-късно се постанова да се излиза с нови брифинги да се замазват нещата “, сериозен бе водачът на ГЕРБ.

За обвиняванията от Корнелия Нинова, че стои зад митингите на зърнопроизводителите, които желаят да смъкват държавното управление, което той поддържа, Борисов съобщи, че ги приема като смешка: „ Като го свалим, ще поканим нея в държавно управление ли? Приемам го като смешка “.

И посочи, че чака доста по-адекватни ограничения от държавното управление. Отбеляза, че обидите и квалификациите не са продуктивни. И предложи да се седне на масата със зърнопроизводителите и да се чуят настояванията им. Да се подкрепи секторът, тъй като има обективни неща, има и такива, които не могат да станат, разяснява той.

„ Аз персонално смятам, че не би трябвало да се разделят службите “, отговори той на въпрос би трябвало ли да се сплотяват военното и цивилното разузнаване, каквато концепция стартира съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов./24 часа

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР