Вежди Рашидов беше избран за председател на НС.Той беше предложен

...
Вежди Рашидов беше избран за председател на НС.Той беше предложен
Коментари Харесай

“Парламентът не е сатиричен театър”: Вежди Рашидов беше избран за председател на НС

Вежди Рашидов беше определен за ръководител на Народно събрание.Той беше препоръчан от Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, ГЕРБ и " Български напредък ".

“Парламентът не е язвителен спектакъл ”, сподели в изказването си по-късно Рашидов.

" Номинирам по най-принципния метод най-възрастния народен представител - Вежди Рашидов ", сподели Корнелия Нинова след отмора от няколко часа. Тя посочи, че номинацията е на Българска социалистическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Български напредък ".

Кирил Петковпоиска 15-минутна отмора от името на " Продължаваме промяната " след изказването на Нинова. От Движение за права и свободи обаче показаха противоречие с сходна отмора и започнаха диспути по тематиката. Йордан Цонев сподели, че първо би трябвало да се гласоподава правилникът.

По-рано през днешния ден беше изработен следващ опит за избор на ръководител на Народното събрание. Кандидатите бяха: Йордан Цонев от Движение за права и свободи, Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия и Цвета Рангелова от " Възраждане ". Никой от тях не събра задоволително поддръжка. Същият сюжет се разигра и в четвъртък.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР