Веганските татуировки са доказателство, че жестокостта към животните има все

...
Веганските татуировки са доказателство, че жестокостта към животните има все
Коментари Харесай

Веганството превзе и татуировките

Веганските татуировки са доказателство, че жестокостта към животните има все по-малко място в света на модата. Чакай, преди малко ли разбра, че , които си си правил до момента, са обвързани с свирепост към животните? Съжаляваме да ти съобщим неприятната вест, само че както изяснява Мария Фернандес, създател на испанското студио за татуировки „ Alchemist`s Valley “, това е по този начин. Списанието за мъжка мода и жанр „ GQ “ разкрива някои секрети за татуировките.
„ Традиционните татуировки се вършат с мастила, които имат съставки от скотски генезис, като глицерин, който се получава от скотски мазнини или желатин, извлечен основно от кости, кожа и сухожилия от свински, говежди и птичи генезис “, прецизира татуистката.
По този метод е ясно, че не е обвързвано единствено с диетата ни, само че отразява метод на живот, който ни кара да преглеждаме всички свои дейности от нулата с една цел: за заслужен живот на животните. Всъщност, в Испания 10% от популацията към този момент са вегетарианци или флекситарист - прелюдията към вегетарианството, съгласно последните данни от отчета „ Грийн революшън “ 2019 на консултантската компания „ Лантерн “, предава БГНЕС.
 Обявиха най-приятелския град за вегани Обявиха най-приятелския град за вегани
Начинът на живот без приложимост на скотски артикули става все по-популярно, само че не постоянно е елементарно да се откри заведение за хранене с в...
Поради тази причина и откакто направиха първите си стъпки в международни столици като Ню Йорк, Берлин или Лондон, веган татуировките стартират да се появяват мощно във от ден на ден креативен студия по целия свят. Причината? По-голямо осъзнаване на живота на животните, даже от тези, които не практикуват веганска диета като такива, само че следват тази философия, с цел да понижат потреблението на артикули и практики, които включват живота на тези живи същества, какъвто е казусът с облеклото или козметиката.
Ключът за разграничение сред веган татуировки и стандартни е в самото мастило, което се употребява при рисуването на кожата ни. „ Веганското мастило е почтително към околната среда и животните и не съдържа измежду съставките си никакъв скотски генезис, директно или индиректно. От своя страна обичайното мастило нормално се състои от детайли от скотски генезис, като черупки от инсекти, изгорени кости или глицерин, основан от животинска лой “, изяснява Мария Фернандес.
Както постоянно се случва, всякога, когато на пазара с дълга история излезе ново предложение, недоброжелателите на новите способи са склонни да въздействат на хипотетичните дефекти, които показват. В случай на веган татуировки се показва едно: те са по-краткотрайни.
Фернандес обаче приказва и за разрушаването на мита. „ Днес има доста висококачествени, изцяло вегански марки мастила, които оферират впечатляващ резултат, еднакъв или по-добър от други обичайни не-вегански мастила. В допълнение, с помощта на растителните и / или синтетичните си съставки, „ веган мастилата са хипоалергенни и тялото ги усвоява доста по-добре от множеството обичайни мастила, което води до по-малко алергии и проблеми по време на заздравяването на татуировки “.
Мастилото обаче не е единственият фактор, който разделя татуировки от обичайните. Ако желаете вашата татуировка да бъде 100% без свирепост, Мария Фернандес ни споделя три други аспекта, които би трябвало да вземем поради, когато се захващаме за работа с татуировка:
 1 ноември - Световен ден на веганството 1 ноември - Световен ден на веганството
Автор на думата „ веган “ е британецът Доналд Уотсън, който я образува от британската дума vegetarian, употребявайки началото и...
Традиционната проследяваща хартия, с която се рисува татуировката, има скотски съставни елементи, тъй че би трябвало да се употребяват растителни други възможности.
Уверете се, че вазелинът или смазката, употребявани по време на процеса, съдържат растителен и синтетичен глицерин вместо скотски.
Лечебният крем би трябвало да има веган дефиниция. „ В момента на пазара има доста кремове за укрепване на татуировки, които оферират безупречни резултати “, прецизира татуистката.
Освен в случай че не сте поддръжник на татуировките или нямате огромен опит в този свят, е доста елементарно да се объркате, когато става въпрос за процедури и материали. За да не се описват полуистини, Мария Фернандес е наясно с най-мощното оръжие: информацията.
„ Всяка марка и цвят имат друг състав, тъй че в случай че желаете да знаете тъкмо състава на мастилото, най-добре е да попитате татуиста за марката и нейната препоръка, с цел да намерите нейния състав “, прецизира тя. Нейният съвет? Потърсете вегански студия за татуировки, които следват екологична философия, с цел да бъдете сигурни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР