Веганите са с по-тежък махмурлук от месоядните, сочи изследване, проведено

...
Веганите са с по-тежък махмурлук от месоядните, сочи изследване, проведено
Коментари Харесай

Веганите страдат от по-тежък махмурлук, сочи проучване

Веганите са с по-тежък махмурлук от месоядните, сочи проучване, извършено в Университета в Утрехт, Холандия.

Учените стигнали до заключението, откакто анализирали по какъв начин диетичният банкет на хранителни субстанции въздейства върху тежестта на махмурлука, написа в. „ Индипендънт”.
Британски компании дават на чиновниците си " ден на махмурлука " Тогава те могат да работят от у дома, също така някои компании оферират и безграничен отпуск
В изследването са взели участие 13 души. Наблюдавани са за признаци при махмурлук като главоболие, гадене, виене на свят, повръщане, сърцетуптене и жадност.

Резултатите демонстрират, че тези, в чиято диета липсва никотиновата киселина, известна другояче като витамин В3, и цинк, имат по-тежки махмурлуци.
Северна Корея изобрети алкохол, който не провокира махмурлук Основните съставки на напитката, наречена "Корьо ликьор ", са женшен и ориз
Витамин В3 се съдържа в месото, домашните птици и рибата, както и в авокадото, гъбите, фъстъците и пълнозърнестите храни, до момента в който цинкът се среща най-често в месо, миди, яйца, бобови и млечни артикули.

Въпреки че веганската диета е в положение да обезпечи всички нужни хранителни субстанции, някои изследвания са открили, че веганите са по-склонни да страдат от недостиг на никотинова киселина и цинк, в сравнение с тези, които ядат месо.
По материали на БГНЕС
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР