Веднъж обнадеждаващо издирване на мъж от Южна Каролина, изчезнал миналата

...
Веднъж обнадеждаващо издирване на мъж от Южна Каролина, изчезнал миналата
Коментари Харесай

Семейство на мъж от Южна Каролина, изчезнал от круиз, водено от издирването в Козумел, иска помощ от правителството на САЩ

Веднъж обнадеждаващо търсене на мъж от Южна Каролина, липсващ предходната седмица по време на круизна екскурзия в Козумел, Мексико, понижава.

Семейството на Едмънд Брадли Соломон III, в това число щерка му и брачната половинка му, използваха обществените медии и физически претърсваха острова с няколко локални правоприлагащи организации, само че обещаващи следи се трансфораха в задънена улица и теориите пресъхват.

Соломон беше забелязан за последно на 3 април, когато круизен транспортен съд на Royal Caribbean спря в Козумел, където той слезе от кораба, отиде до тоалетната и изчезна, фамилията сподели.

" Ужасена съм, че в случай че не обявявам нещо, нашата история ще стане неуместна и че Съединени американски щати ще не помнят за нас ", написа във Фейсбук дъщерята на Соломон, Савана Милър. „ Опитвам се да измисля нещо, което да кажа, с цел да държа всички в течение, само че се усещам празен, обезсърчен и отпаднал. 

Едмънд Брадли Соломон III, пенсионирана здравна сестра в интензивни грижи в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР