Веднъж месечно Арие Букбиндер води училищен автобус, пълен с хора,

...
Веднъж месечно Арие Букбиндер води училищен автобус, пълен с хора,
Коментари Харесай

„Мъртвите молове“ в Торонто получават нов живот, докато обиколките се намесват в носталгията: „Това добавя към изживяването“

Веднъж месечно Арие Букбиндер води учебен рейс, цялостен с хора, на обиколка на молове в и към Голям регион на Торонто. Но желанието на тези обиколки не е нормалната причина, заради която човек може да посети мол – да пазари.

По-скоро туристите ще се допрян до реликвите на околната среда от друго време: „ Мъртвите молове “, както назовава Bookbinder тях, търговски центрове с остаряла или западаща инфраструктура, където има повече свободни витрини, в сравнение с пространства, заети от бизнеса. Някои от моловете, които са били проучени при минали обиколки, включват Chinatown Center в центъра на Торонто, Woodbine Center в Rexdale и High Point Mall в Мисисауга.

„ В него има региони, които са живи, само че има региони в които са шокиращо мъртви “, споделя Bookbinder пред Yahoo Canada.

Обиколките на Bookbinder се назовават ​​„ Liminal Assembly “ и са въодушевени от интереса му към анемията, идея, при която хората изпитват възприятие на носталгия към нещо, което не са имали t изживя д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР