Веднъж Майк Тайсън прекара само 30 секунди в гледане на

...
Веднъж Майк Тайсън прекара само 30 секунди в гледане на
Коментари Харесай

Веднъж Майк Тайсън напусна спаринг сесията на Джейк Пол само след 30 секунди

Веднъж Майк Тайсън прекара единствено 30 секунди в гледане на спаринга на Джейк Пол, преди да излезе - изказване, което провокира „ по дяволите “ глупак ” отговор от YouTuber.

Двамата би трябвало да се изправят един против различен по-късно тази година. Беше доказано, че те ще се изправят на стадион AT&T с 80 000 места на Dallas Cowboys в Арлингтън, Тексас на 20 юли.

Тайсън напусна бокса през юни 2005 година след проваляне от ирландеца Кевин Макбрайд. Той обаче се завърна през 2020 година и приключи наедно в проява против различен някогашен международен първенец, Рой Джоунс-младши.

Възрастта на Тайсън сигурно ще бъде минус, защото той ще бъде на 58 по време на борбата. Независимо от това, той не остана впечатлен от Пол, откакто го видя в деяние по време на спаринг. Треньорът Фреди Роуч твърди, че е напуснал след по-малко от минута през 2022 година

" Тайсън го погледна и си потегли ", сподели Роуч пред FightHype. „ Той го изгледа 30 секунди по какъв начин спарингира и си потегли. Каза: „ Фре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР