Веднъж един приятел ми каза: Красивата жена не е най-хубавата

...
Веднъж един приятел ми каза: Красивата жена не е най-хубавата
Коментари Харесай

Какво търси мъжът в една жена?

Веднъж един другар ми сподели: „ Красивата жена не е най-хубавата жена! ”. Ами, прав е. Толкова е прав…

Истината е, че никой мъж няма да пропусне някоя Кукла Барби, стига да му падне. Обаче в дамата, която ще показа живота му, той търси нещо доста повече от красива осанка. Той търси отношение! Ето какво…

Да го прави по-добър

Във всичко и с всеки! Колкото и да повтарят, че ненавиждат типичното качество на дамите да шлифоват мъжа, господата в действителност доста ценят това. Когато една дама успее да ги въодушеви и стимулира да се трансформират към по-добро, те стартират да виждат в нея тяхната си жена!

Да се схваща със фамилията и приятелите му

Идеалната жена си приказва сладки приказки с майка му, до момента в който й оказва помощ в кухнята, несъмнено прелестно със сестра му и се държи като супер пич с приятелите му!

Да не мрънка

Вярно, че мрънкането е типична женска линия, само че в случай че съумеете да го ограничите, вашият човек ще ви обожава. И ще ви се възхищава! Така че започнете да се жалвате на майка си, сестра си и приятелките си, а мъжа си манипулирайте с целувки, обятия и суперлативи по негов адрес.

Да го харесва подобен, какъвто е

Да бъде себе си с една жена за мъжа е най-големият афродизиак. Тук обаче идва тънкият миг с шлифоването му, само че концепцията е да не му налагате фрапантни промени като да стане вегетарианец, да вземем за пример. Вдъхновявайте го, не го принуждавайте. И най-важното – дайте му независимост. Нека си излиза по мъжки, вие пък ще си излезете по женски.

Да го почита

Мъжът има потребност да се усеща мощен и влиятелен. Така че, в случай че му показвате, че го почитате и цените поради това, което е и което прави, той ще го оцени сигурно. И не го унижавайте на обществени места! Дръжте се на състояние и показвайте, че сте супер горди, че точно той е мъжът до вас.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР