Веднага след световната си премиера Дивата симфония на Дан Браун

...
Веднага след световната си премиера Дивата симфония на Дан Браун
Коментари Харесай

Дива симфония на Дан Браун за трети път в зала България

Веднага след международната си премиера Дивата симфония на Дан Браун дойде в зала България, а в този момент феновете й ще могат да я чуят още веднъж на 27 ноември от 11 часа.

Произведението за деца, написано от създател № 1 на бестселъри на Ню Йорк Таймс, е включено още веднъж в сезона на музикалната просветителна стратегия на Софийската филхармония- Фортисимо Фамилия, заради големия интерес на публиката.

След дълга и сполучлива кариера като публицист световноизвестният романист Дан Браун пожъна извънреден триумф и като композитор. Главният воин в симфонията за деца е общителният и ученолюбив Маестро Маус. Той ще разноски дребните си фенове из цялата история, в която се преплитат мзуиката и животинския свят, като че ли с цел да ни подскаже, че всичко към нас е музика.

 Дива симфонияна Дан Браун за трети път в зала България

Прекрасните рими с поука от илюстрованата книга “Дива симфония ” и този път са поверени на артиста Петко Венелинов. А оркестърът на Софийската филхармония ще свири под диригентството на изключителния Григор Паликаров.

„ Моята вяра за „ Дива симфония “ е да дава занимателна, свежа опция за фамилии, родители, деца и хора от всички възрасти да се свържат още веднъж с магическото прекарване на класическата музика, както в концертната зала, по този начин и в дома. Надявам се публиката да се забавлява толкоз, до момента в който слуша, колкото и аз, когато композирах. “, споделя Дан Браун.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР