Веднага след раждането Меган Маркъл и принц Хари заминават в

...
Веднага след раждането Меган Маркъл и принц Хари заминават в
Коментари Харесай

Бомба! Меган Маркъл и принц Хари бягат в чужбина

Веднага след раждането Меган Маркъл и принц Хари отпътуват в чужбина. Бъдещите родители съществено обмисляли този непредвиден ход след появяването на кралския правоприемник. Меган и Хари мислят да се реалокират в Африка след появяването на бебето, написа вестник „ Сънди Таймс “.

Според изданието, което се базира на източници от Бъкингамския замък, разискването на концепцията било в начален етап.

Меган и Хари ще бъдат натоварени с интернационална активност, която ще съчетава щедрост с посланичество на монархията в чужбина.

Авторът на самодейността е английският посланик и специфичен консултант на принцовете Уилям и Хари по конституционни и интернационалните въпроси Дейвид Манинг.

Окончателното решение за заминаването им ще стане ясно не по-рано от 2020 година, предават от tialoto.bg.

Трудният темперамент на херцогинята на Съсекс принудили още един чиновник да напусне. Това е водачът, а повода е, че не желал да прави постоянни полети,за да носи закуската на Меган Маркъл, оповестява източник пред „ Radar Online “.

Летецът работил няколко години за кралското семейство, само че към този момент се уморил да бъде третиран като „ летяща доставка за храна ”, написа изданието.
И в Бъкингам към този момент се търсел негов заместител.

Пилотът ще получава заплата в размер на 150 000 $ годишно и би трябвало да извършва няколко задания. Сред тях били обмисляне на полети на кралския хеликоптер, осъществявания на кралски фамилни поръчки и други административни задания.

Пилотът, който напуснал бил четвъртият чиновник, който зарязва работата си в кралското семейство, поради капризите на Меган Маркъл. След сватбата принц Хари особено инструктирал личния състав да прави всичко, което брачната половинка му изиска от тях.

Но огромната част от дългогодишните кралски чиновници не съумели да устоят на напрежението и натиска от страна на херцогинята и напускали.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР