Веднага след представянето на новия iPhone 14 Pro и новият

...
Веднага след представянето на новия iPhone 14 Pro и новият
Коментари Харесай

След подигравките, новият смартфон на Xiaomi ще бъде с дисплей като на iPhone 14 Pro

Веднага след представянето на новия iPhone 14 Pro и новият му екран с объл отвор в горната част, интернет пространството се изпълни с подигравателни постове и картинки към дизайна на устройството и „ нововъведенията “, които Apple предлага за следващ път. В това осмиване се включиха даже и някои огромни компании, които не се забавиха да сравнят своите устройства с новия iPhone.



Сега, обаче, известната китайска компания Xiaomi сподели първи тийзър на своя смарт телефон CIVI 2, който ще дебютира на 27 септември тази година. Най-интересното в показаните рекламни фотоси е разположението на двете предни камери, което е завършено тъкмо по метода по който е ситуирана и предната камера на флагмана на Apple. Разбира се, това бързо притегли вниманието на почитателите на iPhone, които пък от своя страна върнаха част от подигравките към Android обществото.



Смартфонът на Xiaomi разполага с две 32MP камери за общоприети и широкоъгълни фотоси. Основната задна камера на смарт телефона пък употребява 50MP датчика на Sony с модел IMX766, дружно с спомагателни две лещи за телефото и широкоъгълни фотоси. Според непотвърдена информация, устройството ще употребява процесор Snapdragon 7 Gen1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР