Веднага след новината за смъртта на фронтмена на групата Linkin

...
Веднага след новината за смъртта на фронтмена на групата Linkin
Коментари Харесай

Хакери разбиха профила на вдовицата на Честър Бенингтън в Twitter и се изгавриха със смъртта му

Веднага след новината за гибелта на фронтмена на групата Linkin Park Честър Бенингтън вниманието на феновете на групата и на медиите бе приковано към страниците на неговата брачна половинка Талинда в обществените мрежи. Малко по-късно в Туитър се появиха първите постове, които шокираха почитателите на Бенингтън. В първия туит се споделя, че той не се е самоубил, а е бил мъртъв още преди да се обеси. Също се споделя, че вдовицата му има доказателства за това.  Фото: скриншот с twitter.com

Вторият пост съдържа признанието на Талинда, че тя е изневерявала на мъжа си с неговия другар и сътрудник от групата Майкъл Шинода. А когато бе оповестено известието, че дамата в никакъв случай не е обичала Бенингтън, а е била с него единствено поради парите, мнозина започнаха да се усещат, че хакери може да са кахнали профила на Талинда.

 Фото: скриншот с twitter.com

Последният туит, преди да се удостовери обстоятелството на хакерската офанзива, е съдържал известието, че Талинда е подстрекавала мъжа си към самоубийство.

 Фото: скриншот с twitter.com

Впоследствие всичките туиотове са били изтрити, а самият профил бе краткотрайно блокиран от администрацията на обществената мрежа. Това не е първият път, в който профилът на Талинда е обект на хакерска офанзива.

По-рано, както БЛИЦ заяви, стана ясно, че солистът на американската рок група Linkin Park Честър Бенингтън се е самоубил. Известно е, че той е решил да си постави завършек на живота в деня на на рождения ден на негов доста добър починал другар - фронтменът на Soundgarden Крис Корнел, който също се самоуби.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР