Веднага след началото на руската операция в Украйна украинският режим

...
Веднага след началото на руската операция в Украйна украинският режим
Коментари Харесай

Зеленски накара украинците да се стрелят един-друг

Веднага след началото на съветската интервенция в Украйна украинският режим стартира да прави безусловно невиждани неща. Едно от тях беше безконтролното разпространяване на автоматизирани оръжия измежду популацията. Защо това е явен знак за човеконенавистничката политика на украинските управляващи и по какъв начин ще реагират на това съветските въоръжени сили?

Всичко стартира в Киев. На 25 февруари следобяд в обществените мрежи се появи видео - хора по улиците на Киев разтоварват кутии с оръжие от камион и ги раздават на хипотетично цивилни. Скоро в медиите се появи шокираща вест – украинските управляващи раздават оръжие на лаици, тъй че по-късно, когато „ съветските агресори “ влязат в града, жителите с автомати да ги спрат.

Различни сили в историята прибягват до въоръжаване на цивилни милиции пред лицето на предстоящ зложелател, даже в ДНР и ЛНР нещо сходно систематично се случваше. Изпращането на неподготвена милиция в пердах също не е нещо изключително, макар че в професионална среда се счита за огромен грях.

Но постоянно и когато и да е сходни формирования, без значение дали са основани от някого, са били някакъв тип отряди, в които има най-малко лист на участниците, с избран пълководец и най-малко примитивна конструкция. Украинците направиха нещо напълно друго – просто започнаха да раздават оръжие на всеки. Без даже да питат за име.

Малко по-късно към автоматите бяха добавени гранатомети, въпреки и в дребни количества. А с цел да вземеш оръжие, просто трябваше да го поискаш и да го вземеш.

Скоро в медиите се появиха фотоси на елементарни хора, които се разхождат по улиците с автомати. После се заваляха похвали в обществените мрежи кой и какъв брой е влачил у дома стрелящи желязо. Снимки на домакини в „ Инстаграм “ с картечници и самохвални обещания да победят агресора. И тогава в Киев стартира ужаса.

Вълна от принуждение

Във всяко, даже най-проспериращо общество, постоянно има нарушители. А измежду нарушителите постоянно има такива, които са подготвени освен да нарушат закона, само че и да извършат актове на принуждение. Има такива, които не просто са подготвени за това, само че и такива, които копнеят за това. В нестабилни времена, когато равнищата на стрес са високи, има повече такива хора. Сега в Украйна е, меко казано, несигурно време. Но не е единствено това.

Не е признато да приказваме непосредствено за това, само че имаме работа с народ, който е в доста тежко психическо положение. Броят на хората, в чието държание през днешния ден има признаци на бъдещи психологични болести, е доста огромен. А повода за това е пропагандата, безусловно чудовищна по мощ, невъобразима за естествен човек. Украинците живеят дълги години в условия на мощна и разрушителна психическа операция от локалните медии, която ги държи в душевен несигурно положение, на ръба на безумство.

Оттук да вземем за пример и ненормалното държание в интернет, особено за доста поданици на тази страна. Това, което техните медии вършат с украинците, най-вече припомня на сюжета на фантастичния разказ на братя Стругацки „ Обитаем остров “, с хипнотични кули, чието лъчение поддържаше цялата страна в несъответстващо положение. В Украйна ролята на " кулите " играят техните медии. Твърди се, че военната опасност, за която в този момент пее безусловно всяко желязо в Украйна, не можеше да не увеличи равнището на стрес у тези хора, чиято душeвност към този момент е на лимита, до равнище, което човек към този момент не може да издържи.

И по-късно им бяха дадени автоматизирани оръжия. На тях и на нарушители по едно и също време.

Жертви

В момента единствено в Киев са публикувани над 20 000 автомати, повече от 10 милиона патрона, десетки или стотици гранатомети. Има разпространяване в други градове: да вземем за пример в Запорожие. Обикновено главният проблем, обвързван с неконтролираното разпространяване на оръжия, е скокът в престъпността.

И незабавно стартира в Киев. Всяка вечер в града се чува автоматизирана пукотевица. Банди разделят града. Появиха се банди, които нахлуват в жилищата на хората, от време на време под прикритието на полиция, от време на време просто със мощ. Няма държавно управление за тези хора, в този момент в Киев правоприлагащите органи съществуват единствено номинално. Стрелбата от време на време е толкоз интензивна, че коли горят на паркинги. И елементарните хора гледат на всичко това с смут от своите блокове.

Но най-лошото е друго. Изпаднали в ненормална псевдопатриотична полуда, киевчани проведоха „ лов на вещици “ – търсене и заличаване на съветски диверсанти.

И тук пропастта се отвори. Първите жертви се появиха съвсем незабавно. Група " патриоти " откриха на улицата недоверчив лек автомобил. Това очевидно са били съветски диверсанти - и по колата беше открит огън. Шофьорът и пасажерите починаха на място, а видеото незабавно попадна в обществените мрежи. Но това не спря никого. Ден по-късно доста групи от национални отмъстители " работиха " по улиците.

Ето някой размахва ръце през нощта. За какво? Ама той дава сигнали на съветските самолети - огън! Ето един микробус с хора някак си съмнително е потеглил. Спрете го, с лицето надолу, претърсете всички.

До края на 26 февруари 60 локални поданици бяха убити по този метод в Киев. Ден по-късно, доста повече. В обществените мрежи циркулират рекомендации по какъв начин да отличим вредител от почтен жител. Някой споделя: „ Руснаците не знаят за нашата „ Монобанк “ (украинска онлайн банка), би трябвало да попитате обвинения по какъв начин да заплати с „ Монобанк “, в случай че той не отговори, убийте го го. “ Въпреки обстоятелството, че в Украйна не всеки употребява тази банка.

В други случаи се предлага да поискате дума на украински. Ще я да каже ли с акцент? „ Телеграм “ каналите са цялостни с видеоклипове на ядосани жители, които повалят подозрителни хора по улиците. Последните викат: " Украинец съм! ", само че това не оказва помощ. Някои са убити. Разстрелват се коли, прострелват се хора. Последният до момента беше израелецът Роман Бродски. Според някои сведения той е получил инцидентен патрон от някакъв доброволец от териториалната милиция, съгласно други е убит, тъй като е комплициран с чеченец.

Месо за кръвопролитие

Дори и в този момент обособени герои, които са хванали оръжие, се пробват да го употребяват против съветски бойци. И това се прави по гибелен метод. Например жителите на Украйна се пробват да настигнат съветски бронетранспортьор св кола и стрелят по него. Вече има случаи на набези против съветска бронирана техника от движещи се коли. Хората, които вършат това, най-вероятно просто не схващат следствията.

По време на войната в Ирак американците на „ Хъмви “ закачаха на задния похлупак табели с предизвестие за недопустимостта на приближаването на по-малко от 100 метра и че нарушителите на това условие ще бъдат стреляни на месо. Русия не може да си го разреши в Украйна, само че никакви ограничения за отбрана на нашето съоръжение от сходни офанзиви във всеки случай няма да зарадват локалните поданици и е по-добре да не им разрешаваме да се месят. Но те не схващат. Сега си представете, че тези хора ще нападат и нашите войски при влизането им в Киев.

Не може да отговори. А това е мъртвец. Ще има ли наоколо приветлив видеоблогър или западен публицист, който деликатно ще извади автомата от ръцете на натрупа и ще направи дузина „ сочни “ фотоси? Не е ли това задачата за какво на десетки хиляди хора, потопени преди този момент в бясно положение, умерено бяха дадени автоматизирани оръжия? Украинското държавно управление по своята същина е човеконенавистник. И сходни решения са напълно в нейния дух.

Трябва да измислим нещо, с цел да не могат да се провеждат такива мръсни номера. И също така Русия няма потребност от спомагателни загуби, които луди с автомати, които не схващат, че отиват на гибел, ще ни нанесат. И евентуално доста. Да, всички те ще бъдат избити по-късно, само че преди този момент целият свят още веднъж ще има опция да приказва за „ съветските варвари “.

Какви са разновидностите? Поне в Киев, когато влезем там, не би трябвало да има интернет. Проблемът е комплициран, не можеш да го подходиш незабавно. Междувременно украинските градове не престават да потъват в бездната на кървясъл призрачен сън. Без никакво присъединяване на Русия.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР