Веднага след края на рали “Дакар и преди началото на

...
Веднага след края на рали “Дакар и преди началото на
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Кой е фаворитът за титлата в WRC?

Веднага след края на рали “Дакар ” и преди началото на новия сезон в Световния рали шампионат е време за първото издание на Sportal Motorsport за 2023 година. Предстоят доста оспорвани надпревари в най-интересните и известни шампионати, а това подсигурява доста страсти за почитателите на моторните спортове.

Водещите Георги Иванов и Евгени Въков дискутират идното рали “Монте Карло ” - най-известното и мъчно съревнование в календара на WRC, като преди началото му е доста мъчно да се предвижда кой ще има преимущество в Алпите, като изключим несъмнено явния любимец Себастиен Ожие. Ойт Танак и Тиери Нювил също са подготвени да се борят за успеха, само че не би трябвало да изключваме от сметките и Елфин Еванс.

Сезонът във Формула 1 започва при започване на март, само че както нормално политическата зима също е гореща - главната тематика е желанието на Майкъл Андрети и Кадилак да влязат в международния шампионат. Съпротивата е реалност, само че дали в действителност тази кандидатура има едва място?

И най-после, само че не по значимост - пета победа за Насър Ал-Атия в рали “Дакар ” и нов връх на Себастиен Ожие от следващи етапни победи. Какво оказа помощ на Ал-Атия да завоюва и по какъв начин стана по този начин, че борбата при мотоциклетистите се реши в последния ден и беше за секунди.

Приятно гледане!

Снимки: Gettyimages | Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР