Веднага след като си стъпва на краката след този инцидент,

...
Веднага след като си стъпва на краката след този инцидент,
Коментари Харесай

Работата Е Много Дебела! Гръмна Истината За Отношенията Между Евгения Банева И Жоро Шопа!

Веднага откакто си стъпва на краката след този случай, Евгения завежда Семерджиев в Швейцария.

Двамата посещават банката, в която семейство Баневи имат сметка. Евгения подсигурява пред трезора, като това е изискването, с цел да бъде открита сметка и на Семерджиев. Без поръчител нямало да може да стане клиент на банката, разясняват източниците на изданието. След това той захранил сметката си с 3-4 млн. евро.

Както БРАДВА.БГ към този момент писа, Евгения и Жоро са втори братовчеди, като майките им са първи братовчедки.

Двамата не били кой знае какъв брой близки, само че въпреки всичко поддържали контакти. Обща линия на двамата била мъчителната им фикс идея към лукса и скъпите движимости. Според осведомени преди години връзката на двамата новобогаташи била надалеч по-здрава, само че с времето пътищата им се разминали. Източниците на вестника обаче са безапелационни, че Банева не е завела Шопа в банката единствено тъй като са родственици. Напротив, услугата си има и чисто финансови измерения.

Евгения получила тлъста комисиона - % от парите, вкарани в сметката, за която тя подсигурила. Интересът на семейство Баневи към солидните швейцарски банки не е от през вчерашния ден. Още по времето на починалата Дочка Банева Николай Банев влага пари в трезорите, известни с умеенето си да пазят в загадка клиентите си.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР