Веднага след като името му бе обявено от продукцията, към

...
Веднага след като името му бе обявено от продукцията, към
Коментари Харесай

Евгени станал Ергенът №2 не заради мацките, а заради...

Веднага откакто името му бе оповестено от продукцията, към нея са завалели заявление за присъединяване от писателки, артистки и студентки в филантропични специалности като философия, лингвистика и логика на психиката. Всички те желаят да свържат ориста си с известния пианист. За разлика от предходната година, когато форматът бе цялостен с плеймейтки и търсачки на бърза популярност, тази година за „ Ергенът “ са кандидатствали доста дали с потвърден разсъдък и сантиментални души. Не че няма и други моми измежду искащите да влязат в риалитито, само че се чака този път силиконовите хубавици да бъдат сложени на назад във времето за разлика от интелектуалките.

Реклама
Според слуховете самият основен воин в идния сезон – Евгени Генчев, не изпитвал кой знае какъв интерес към девойки, мечтаещи за корица на мъжко списание. Като актьор и пианист с три дипломи от влиятелни европейски университети той желал да свърже живота си с дама с сходни на неговите лични интелектуални и артистични качества. Твърди се, че не желал в обкръжението си меркантилни дами, чиято съществена фантазия е да им подарят безценен часовник или автомобил. Предпочитал дами с класа.

Много негови сътрудници от музикалния свят се чудят по какъв начин се е навил да влезе във формата на фона на свадите в него тази пролет. Според осведомени 33-годишният пианист разчитаал, че телевизионната популярност ще му донесе задоволително последователки у нас, с цел да може да се върне за непрекъснато в родината. В момента той живее в Будапеща, защото е по-популярен в чужбина, в сравнение с в България. Изявите му на нашата сцена са главно в родния му Пловдив, написа " Уикенд ".
Реклама
След като обаче вторият сезон на риалитито тръгне, се чака славата му внезапно да избухне, а уговорките у нас – да зачестят. Това ще му даде опция да се завърне, с цел да бъде по-близо до околните си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР