Веднага след излизането на снимки на тортата младежите от БСП

...
Веднага след излизането на снимки на тортата младежите от БСП
Коментари Харесай

Леш! Депутат От Герб Празнува Рожден Ден С Торта С Банкноти По 500 Евро И Парламентарният Звънец!

Веднага след излизането на фотоси на тортата младежите от Българска социалистическа партия изпратиха отворено писмо до премиера, в което настояват, че пачките евро са безусловно задоволителни да получиш депутатска карта, да се изкажеш от трибуната и оттова да докоснеш парламентарния звънец.

Председателят на младежкото ГЕРБ Георг Георгиев разяснява тази заран по bTV, че депутатът не е имало по какъв начин да знае, че някой ще му подари такава торта за рождения ден и не трябва да се преекспонира с това.

" Единственото провинение на господин Станков е, че той не е имал гадателски качества, че някой ще му поръча такава торта и че някой ще качи фотографията във Facebook ", сподели още той.

" Очевидно е, че депутатът е очевидно благополучен от тортата ", възрази ръководителят на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия Николай Бериевски и уточни, че тази торта издава по какъв начин един депутат на ГЕРБ схваща модела си на работа в Народното събрание.

Депутатската работа коства доста старания, които влагаш с цел да може крайният политически артикул да наподобява по този начин, че да удовлетвори хората, акцентира Георгиев.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР