Веднага след европейската премиера на новите смартфони на Huawei –

...
Веднага след европейската премиера на новите смартфони на Huawei –
Коментари Харесай

Започват предварителните продажби на Huawei P60 Pro и Маtе X3 в комплект с Huawei Watch GT 3 Active

Веднага след европейската премиера на новите смарт телефони на Huawei – водачът в мобилната снимка P60 Pro, и бележещият нова стъпка в развиването на леките, тънки и комфортни сгъваеми флагмани с огромен екран – Mate X3, българските консуматори имат шанса да закупят всеки от тях в комплект със смарт часовника Huawei Watch GT 3 Active (46mm) на целесъобразни цени надлежно 2349 и 4299 лева, или със съответните абонаментни проекти на мобилните оператори. Офертата е годна от 9-и до 21 май 2023 година в това число.

Huawei P60 Pro в България

Новият представител на емблематичната фотографска серия P – Huawei P60 Pro, се предлага на българския пазар в два неповторими цвята. Класическото черно този път е решено в песъчлив мат, който излъчва висока класа и не оставя пръстови отпечатъци. За по-авангардните усети идва предлагането Rococo Pearl, с перлена текстура, получена по новаторски индустриален развой, основан на натурален минерален прахуляк. Той основава жилки и нюанси, чиято композиция е друга за всяко едно устройство. С Rococo Pearl всеки от вас безусловно ще има неповторим смарт телефон.

Отличителният дизайн се вижда и в разположението на камерния масив, наименуван Eye of Light, с главната камера в средата и телефото и широкоъгълната под и над нея. Основната Ultra Lighting Camera се характеризира с доста висока светлочувствителност, автоматизирано регулируема физическа бленда F1.4-F4.0 и RYYB SuperSensing датчик, което обезпечава невероятни фотоси с ултрависок динамичен диапазон при вскакви условия, в това число нощни, и в ососбено красивите периди на промяна на деня и нощта – изгрев и залез, зазоряване и здрач. Когато към това се прибави и революционният пробив в телефото фотографията с нощно виждане в лицето на бленда F2.1 в перископната телефото камера, получавате една необикновено мощна мобилна камера, неподвластна на дистанциите и светлинните условия.

И двата цветови разновидността на Huawei P60 Pro идват със свръхустойчия диспей с извънредното за марката Kunlun Glass покритие, познато от оранжевия кожен Mate 50 Pro. Моделът е с IP68 резистентност на прахуляк и вода, 4815mAh батерия и поддръжка на 88W HUAWEI Super Charge.

Освен с изключителна резистентност на изпускане, екранът на Huawei P60 Pro се характеризира и с извънредно цветопредаване и е пърият в света смарт телефон с два TÜV Rheinland Color Accuracy Dual документа, за акуратност на цветовете и прецизна цветна проекция.

Huawei P60 Pro, както и Huawei Mate X3 са основани на третия по величина магазин за мобилни приложения в света, AppGallery. Бързо растящата сбирка от световни и местни приложения там се разграничени в 18 висококачествени и богати категории, в това число навигация и превоз, вести, обществени медии, финанси, развлечения и други. Съществено място заемат приложенията на българските банки, мобилни оператори, развлекателно наличие, платформи за извършване на покупки и доста други.

Huawei Mate X3 в България

В България се предлага версията Dark Green Vegan Leather на Huawei Mate X3. Материалите и технологиите, употребявани в новия флагман, слагат нов стандарт за това какъв брой лек, тъничък и благонадежден може да бъде един сгъваем смарт телефон.

Huawei X3 е с тегло 239 гр и удивителна дебелина от 11,08 мм в сгънато положение и 5,3 мм в разгънато положение, с най-тънкия Type-C съставен елемент в промишлеността и IPX8 рейтинг за водоустойчивост. Той употребява още многоизмерна панта от ново потомство, която е лека, издръжлива и разполага със постоянен Flex-Stop. Оборудван е с 6.4-инчов 3D OLED външен екран и 7,85-инчов сгъваем OLED вътрешен екран, като и двата поддържат ултрависока разграничителна дарба и 426 PPI компактност на пикселите. Висококачествените екрани го вършат и първия сгъваем смарт телефон с два TÜV Rheinland документа (за акуратност на цветовете и прецизна цветна проекция). Нещо повече, външният екран е оборудван с към този момент емблематичното Kunlun Glass покритие, а вътрешният възприема напълно нова композитна конструкция, в която се употребяват първите устойчиви на удар ненютонови флуидни материали. Изключителната резистентност на устройството му носи и първите двойни петзвездни документи от SGS в Швейцария, за своя устойчив външен екран от Kunlun стъкло и резистентен на удар сгъваем вътрешен екран.

Mate X3 идва още с мощна батерия от 4800 mAh и графенова охладителна система с кръстосани панти за по-добро разпръскване на топлината. Сгъваемият флагман не прави взаимни отстъпки и с камерата. Тя е основана на технологията Ultra Vision XMAGE, с 50 MP Ultra Vision съществена камера, 13 MP ултраширокоъгълна камера и 12 MP перископна телефото камера, която поддържа 5x оптично нарастване и 50x цифрово нарастване. Основната камера и телеобективът на HUAWEI Mate X3 идват с високо светлочувствителния RYYB датчик, който генерира живи изображения, даже в едва осветена среда.

Huawei Watch GT 3 Active в комплекта до 21 май 2023

Huawei Watch GT 3 Active (46mm) с черна каишка от флуороеластомер предлага до 14 дни живот на батерията, Bluetooth позвънявания, целодневно следене на пулс, стрес и кислородно засищане на кръвта, мониторинг на съня, двулентов и петсисемен GNSS, над 100 подготвителни режима, и съгласуемост с Android и iOS.

Цени и наличия

Считано от 9 до 21 май 2023 година в това число, HUAWEI P60 Pro ще се предлага за предварителна поръчка в комплект с HUAWEI Watch GT 3 Active (46мм) на целесъобразна цена от 2349 лева в А1, Виваком, Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора и определени сътрудници на дистрибутора Polycomp.

Считано от 9 до 21 май 2023 година в това число, HUAWEI Mate X3 ще се предлага за предварителна поръчка в комплект с HUAWEI Watch GT 3 Active (46mm) на целесъобразна цена от 4299 лева в А1, Виваком, Yettel, Технополис и Зора и определени сътрудници на дистрибутора Polycomp.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР