Веднага след двубоя на Таали Левски отпътува обратно за България.

...
Веднага след двубоя на Таали Левски отпътува обратно за България.
Коментари Харесай

Мъри не дава никаква почивка на сините

Веднага след дуела на " Та " али " Левски отпътува назад за България. Чартърният полет бе късно нощес, а треньорът на " сините " Станимир Стоилов е повикал тима за подготовка през днешния ден, написа " Тема спорт ".

Титулярите и тези, които взеха присъединяване в мача като запаси, ще създадат възстановително занятие, до момента в който останалите ще бъдат натоварени на най-много. Преди тренировката на отбора ще бъде изработен анализ на дуела с Хамрун Спартанс, на който треньорският щаб ще покаже позитивните и негативните дейности на столичани по време на срещата.

На Левски му следва домакинство на Пирин Благоевград в неделя. Мачът е от петия кръг на Първа лига и Мъри не желае тимът му да губи темп. Предните два дуела на сините със Славия и Черно море бяха отсрочени, само че този с орлетата ще се играе от 20:00 часа на стадион " Георги Аспарухов ".

Станимир Стоилов може да направи няколко корекции за мача с благоевградчани.

Не е изключено в игра да се появят част от младоците. Възможно е за този дуел треньорът да направи и смяна в схемата. В двата дуела против ПАОК, както и против Хамрун той залагаше на трима централни бранители. Това може да се промени против Пирин.
 Левски се прибра в България късно през нощта
Левски се прибра в България късно през нощта

" Сините " извършиха своята задача и надделяха Хамрун с 1:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР