Веднага щом седнем, генерал Марк Мили, наскоро пенсионираният председател на

...
Веднага щом седнем, генерал Марк Мили, наскоро пенсионираният председател на
Коментари Харесай

Генерал Марк Мили: „Американците някак си изпитаха войните“

Веднага щом седнем, военачалник Марк Мили, неотдавна пенсионираният ръководител на Съвета на началник-щабовете на Съединени американски щати, желае да „ откри граници “ — нещо, на което щерка му го научи, беше значимо. Обяснявам, че ще обсъдим геополитика и сигурност, само че внимавайте, че обядът ни може да се криволичи по странни способи. Като се има поради, че Мили е служил като основен боен консултант на президента Доналд Тръмп, той не е чужд за неортодоксалните ходове.

През своите 44 години в униформа, офицерът с четири звезди видя своя дял от дейности в чужбина. Но най-бурният интервал от кариерата му беше във Вашингтон, когато той беше ръководител през последните 16 месеца от президентството на Тръмп.

Една възпламенителна точка настъпи, когато Мили си разреши да се трансформира в опора в политически трик, който Тръмп предприе през юни 2020 година Облечен във военно облекло, той се причисли към президента за първата част от позорната разходка до черква покрай Белият дом — театрална сцена, която Тръмп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР