Веднага са тръгнали по една линейка от Елин Пелин и

...
Веднага са тръгнали по една линейка от Елин Пелин и
Коментари Харесай

Касапница На Подбалканския Път! Жена Загина, Седем Са Ранени

" Веднага са тръгнали по една кола за спешна помощ от Елин Пелин и Пирдоп и две коли за спешна помощ от София. При идването на колите за спешна помощ се е открило, че една жена на към 65 години е умряла на място. Мъжът, с който се е возила тя, е с политравма на гръден панер и глава и с още пострадвания. Той и още една жена на към 30 години пътуват към Окръжна болница. Друга жена със строшен крайник и две деца на възраст към 6-7 години в пътуват към " Пирогов " ", изясни говорителката на Центъра за незабавна здравна помощ в София Катя Сунгарска.

Веднага към мястото са ориентирани екипи на Пътна полиция, пожарната и Спешна помощ. Пътят краткотрайно е стеснен за придвижване, има проведен обходен маршрут пред Долна Малина, Петково и Елин Пелин.

Обстоятелствата за тежката злополука се обясняват.

Тази нощ трима младежи починаха при злополука, а двама са настанени в болница с заплаха за живота. Инцидентът е станал сред селата Нова махала и Ветрен, община Николаево.

Колата, с която са пътували - БМВ, се е блъснала в дърво и преобърнала няколко пъти. На място са починали 25-годишният водач и двама от спътниците му - на 15 и 18 години.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР