Ведическата Астрология (Джьотиш шастра) или окото на Ведите“ е най-проникновената

...
Ведическата Астрология (Джьотиш шастра) или окото на Ведите“ е най-проникновената
Коментари Харесай

Открийте тайните на древните мъдреци!

Ведическата Астрология (Джьотиш шастра) или „ окото на Ведите “ е най-проникновената непрекъсната астрологична традиция от астрологични знания с хилядолетна история и надълбоко просветление в сложността на човешката орис.

Практикувана от ведическите астролози от антични времена до през днешния ден и сигурно един от най-мощните принадлежности за нейното цялостно схващане.
Джьотиш има неповторими техники за тематичен разбор на рождената карта (личния хороскоп) и предсказание на бъдещите събития в живота на индивида, множеството без аналог в Западната Астрология.

Какво ще изучавате в курса?

Интензивният онлайн курс по Ведическа Астрология е най-богатото, в детайли и всестранно ревю на ведическата астрология у нас, на български език, започвайки от АБ и интензивно въвеждайки ви в цялата палитра на звездната просвета, систематично, поредно и разбираемо.
Астрологията като възвишен коректор на карматаЗвездите като траектория на живота ниПътят на 27 лунни съзвездия Разкодиране на планетните архетипиДълбоките измерения на планетните силиКак се съчетаваме с другите Какъв е пътят на триумфа, заложен в картатаКъде да търсим кариерата си Как да определим мощните и слаби страни на всекиКаква е кармата ни тукКак да изберем подобаващ партньорКаква е задачата ни и по какъв начин да я следвамеКакви са наследените ни задания от минал живот и по какъв начин да определим „ узрялата карма “Как да определим здравето в персоналния хороскоп – неповторимата връзка с виталните сили в АюрведаКак да определим телесния вид, предразположението към болести, подобаващите храни, лекувания и витален темп, с цел да сме здрави цялостен живот Как да забележим децата в хороскопа сиНашите учители, духовни занимания, обучение и ценз Нашите пътувания по света, емиграцията и живота зад границаКак да печелим пари, да ги управляваме и увеличамеКаква кариера е подобаваща за насКак е връзката ни с рода, фамилията и родовата ни карма Много други тематики, включени в курса, които ще чуете, в случай че присъствате на него.

Подходящ за всеки

Курсът е подобаващ както за тези, които имат напълно нов интерес към духовното измерение на Ведическата Астрология, по този начин и за всички, занимавали се на друго равнище, както със Западна, по този начин и с Ведическа астрология, искащи да обогатят и задълбочат познанията си.

Кой води курса?

Водещ курса е доктор Николай Колев, професионален астролог с 30 годишна процедура, преподавател по Джьотиш и Аюрведа, ръководител на Българската Асоциация по Ведическа Астрология (БАВА), сертифициран като астролог към National Council for Geocosmic Research и като ведически астролог към Institute of Astrological Science, Kalkuta, India.
Изучавал Аюрведа и член на Българско Сдружение Аюрведа. Водил семинари, лекции, уъркшопи и образования по Джьотиш и Аюрведа. Носител на Certificate of Appreciation за 2019 година от Индийското посолство у нас за принос към развиването на Аюрведа в България. Контрибутор към сп. Осем 8, сп. Икономика, сп. AMICA.

Кога и къде?

Курсът стартира на 26 май 2024 година (неделя) и ще се организира през една седмица, постоянно в неделя, от 16:00 ч. до 19:00 ч. Курсът ще се организира ОНЛАЙН по Skype или ZOOM, според от броя участници.

Колко продължава?

Курсът е в пет поредни модула, всеки модул по 5 онлайн сесии. Всеки модул трае по 2 месеца.

За записване, спомагателна информация и въпроси, свържете се на тел. 0888 554 557
facebook събитие
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР