Вечно ревящият и сополивещ се Тити Папазов само за миг

...
Вечно ревящият и сополивещ се Тити Папазов само за миг
Коментари Харесай

Жалкар: Дебилно ухиленият Тити Папазов се хвали как насилил жена! (ЛИНЧУВАТ ГО ПУБЛИЧНО В МРЕЖАТА)

Вечно ревящият и сополивещ се Тити Папазов единствено за момент съумя да се трансформира в един от най-мразените хора в страната ни. А стотици консуматори го подлагат на обществен линч в мрежата - в този миг!

След изригналата вълна на яд против насилието над дами, която вълна отприщи изродът Георги Георгиев от Стара Загора, рязал като животно своята някогашна 18-годишна другарка Дебора, брутално, просташко и скандално видео с Тити Папазов изтече в нета.

В него той гостува в подкаста на Тото от СкандаУ и през нервен смях, напряко дебилен смях, му споделя и се хвали по какъв начин обръснал принудително главата на своята някогашна другарка преди години. Титито разправи по какъв начин тогава момичето било на 18 години и въпреки че към този момент били разграничени, си разрешила да си легне с негов приятел.

" Хубаво й обръснах главата, та да й дам урок. А през днешния ден дори ми е признателна и би трябвало да ми е признателна, че я научих на държание ", кикоти се идиотски Тити, а Тото му приглася.

След като от часове и двамата бяха оповестени за дебили, простаци, прасета и изроди и то освен от елементарни консуматори, само че и от дами журналистки и хора на изкуството, то видиш ли, видеото бе мигновено свалено от Тубата.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР