Вечно неостаряващото момче реши да почерпи с пица за 43-тата

...
Вечно неостаряващото момче реши да почерпи с пица за 43-тата
Коментари Харесай

Део крие бременната булка в планината

Вечно неостаряващото момче реши да почерпи с пица за 43-тата си годишнина, като събра единствено най-близките си другари и познати за празника. Кадри от празненството, което бе в известна столична пицария, издадоха щастливата новина, че той и Марианка още веднъж ще станат родители.

Двамата към този момент имат наследник, който е на 2 годинки. „ Когато влизам при Борислав, все едно стъпвам в храм. Няма такава наслада, това е магия “, споделя Део, който постоянно анулира жена си в грижите за дребния.

Слачев признава, че бащинството е трансформирало целия му свят. Не инцидентно от неуморен купонджия се е трансформирал в мъж за образец. Вечно усмихнатият водещ се е заел и с част от домакинските отговорности, с цел да е в помощ на брачната половинка си, въпреки тя да се оправя чудесно със дилемите вкъщи.

Тя е една от най-грижовните майки, да не кажа, че е най-грижовната. Възхищавам й се, внушавам респект и стоя до нея “, откровеничи близка другарка на Мариана. Новината, че шоколадовата дама още веднъж е бременна, приповдигна настроението на почитателите, които обсипаха профилите в обществените мрежи на двама им с честитки.

Първото й забременяване било цяло знамение – „ Проблемът беше, че не следях здравето си. При мен е имало бактерия, която си е работила крепко, а в действителност не е имало никакви признаци. Една година се пробвах да забременея “, бе споделила в края на предходната година Мариана.

Едва тогава тя си разреши да разяснява бременността и появяването на Борислав. „ Тя плачеше, а аз несъответстващо се смеех “, споделя в едно от интервютата си Деян.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР