Вечният протестър Йоло Денев ще се кандидатира за президент. Това

...
Вечният протестър Йоло Денев ще се кандидатира за президент. Това
Коментари Харесай

Не е шега! Йоло Денев стана конкурент на Радев

Вечният протестър Йоло Денев ще се кандидатира за президент. Това излиза наяве от отворено писмо в формалната му страница във фейсбук:

" Супер значимо известие на Йоло Денев!

В дни на цялостен безпорядък в България за избавление сътворявам придвижване " България на народа ", което ще взе участие на изборите на 14 с партия мандатоносител. Целта е да се противопоставим на следващата нагла машинация на милионера Кирил Канадеца. Той декларира, че ще работи с методите на мафиотският капитализъм, с цел да обезпечи самун на народа за 4 години. Той усеща поддръжката на посланика на Съединени американски щати, с който се среща неведнъж за инструктаж. Лично президентът на Съединени американски щати Байдън поздрави Кирил Петков и президента Румен Радев като уредници на Триморие за битка против Русия.

Президентът Радев потвърди за 5 години, че води антибългарска и антинародна политика и със служебният кабинет не осъществиха нищо. Не вкараха в пандиза Бойко Борисов, не уволниха основния прокурор, не осъдиха нито един олигарх, не върнаха нищо от заграбените десетки милиарди, не споделиха, че могат да анулират концесиите.Служебният кабинет на Радев беше една говорилня. Той сътвори придвижването на Канадеца, което ще продължи заличаването на България под мотото " Продължаваме промяната ".

Заради това Йоло се кандидатира за президент, с цел да спасим България и народа да живее човешки още през днешния ден. Събирам подписи след 17 часа на ъгъла на " Витошка " и " Патриарх " -а, метрото на " Сердика ", на входа на метрото на " Стадиона " и на метрото на СУ.

Заедно да се борим за човешки живот през днешния ден!!! "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР