Вечният бохем и внук на Тодор Живков – Тошко Славков,

...
Вечният бохем и внук на Тодор Живков – Тошко Славков,
Коментари Харесай

Романс в магазин за алкохол: Тодор Славков хвърли око на Мис Тигрова!

Вечният безгрижник и внук на Тодор Живков – Тошко Славков, се срещна с интернет сензацията Мис Тигрова в квартален магазин за алкохол и цигари в „ Симеоново “. Тодор незабавно е почнал да се усуква към цицорестата брюнетка.

Мая Салмова, както е името по паспорт на дипломираната журналистка и героиня от половин дузина порно клипове, незабавно разпознала Славков, до момента в който той, очевидно удивен от естествените й дадености, нямал визия коя в действителност е тя, написа „ Таблоид “, който ги е засякъл на въпросното място.
Плейбоят не останал апатичен към брюнетката и незабавно я запитал дали сибирският мраз в София не заплашва силиконовите й импланти от заледяване. Вместо да го накара да се засрами поради просташкия си въпрос, Мис Тигрова се разкискала с кифленски смях и побързала да се показа на Славков. Тя останала разочарована, че той не е осведомен с интернет изявите й по на ниска цена облекло.
Двамата се отделили от опашката и провели къс диалог за времето и за това, че се оказали съседи. Дали обаче са си разменили координатите, не излиза наяве.
Важно е да се посочи, че Тодор не си е купил алкохол, а шоколад и няколко снакса. Мис Тигрова пък се е редила за кафе. Славков издаде преди време, че към този момент трета година не близва алкохол.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР