Вечната Амбър на българската политика Меглена Кунева страда от тежко

...
Вечната Амбър на българската политика Меглена Кунева страда от тежко
Коментари Харесай

Тежка съдба за Меглена Кунева! “Вечната Амбър” на българската политика ослепя, движи се с водач…

Вечната Амбър на българската политика Меглена Кунева страда от тежко късогледство. Прокуден от персоналната ѝ партия „ Движение България на жителите ” разкри пред „ Уикенд ”, че досегашната му началничка вижда малко неща от протичащото се към нея.

„ Сляпа е като къртица.  Колкото повече се задълбава в чиновническо ровене по книжа, толкоз по-зле става ситуацията. Не се чудете, че постоянно може да я видите да движи подпряна на разнообразни кавалери. Няма нищо плътско, просто употребява най-близкия до себе си за навигатор. Особено на публични събития наложително си лови лидер, другояче рискува да се пребие някъде ”, твърди информаторът.

Бившият съпартиецът на „ реформаторката ” признава, че избавителният досег в първия срещнат е родило повече любовни злословия, в сравнение с Кунева може да се похвали в действителния живот. „ Често се написа за тоя или оня ухажор на Меглена. Истината е, че множеството пъти става дума за неправилно пояснение –  тя е много надута, дръпната и студена . Повечето пъти мераклиите са просто гидове ”.

Политическите ѝ съперници шушукат, че  зрителните проблеми на Меглена се появили още на млади години , малко откакто станала младоженка на Андрей Пръмов. Боркинята за народна власт се омъжила през далечната 1985 година за комунистическия правоприемник на обилна селска женитба в карловското с. Войнягово. Оттук е свекърът на Меглена – Иван Пръмов, бивш аграрни министър и секретар на Централен комитет на Българска комунистическа партия, към този момент мъртвец. В селото и през днешния ден загатват за рода Пръмови. Бай Иван постоянно посрещал в дома си в столичния кв. „ Бояна ” посетители от Войнягово. Още преди време топ комунистът споделял, че от трите си снахи най-вече харесвал Меглена – единствено тя му викала „ баща ”, уважавала го и го почитала с нужния такт.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР