Вечерята на Мара Отварачката бе най-очаквана от зрителите на кулинарното

...
Вечерята на Мара Отварачката бе най-очаквана от зрителите на кулинарното
Коментари Харесай

Голям цирк в„Черешката на тортата”: Мария баламосва, че готви, а цяла сюрия готвачи й приготвят ястията – Снимки)

Вечерята на Мара Отварачката бе най-очаквана от феновете на кулинарното шоу. Публиката се надяваше да види най-малко кухнята в дома й. Но предстоящо се оказа, че тя е декоративна, каквото и да значи това, по думите на Мария.

Естествено тя посрещна компанията  в прочут и първокласен столичен ресторант в приятна конюнктура. И циркът стартира в кухнята на заведението. Където Отварачката се помъчи да подготви за гостите си не обичаните си ястия, а половината меню на ресторанта. Наблюдателен фен пусна във фейсбук извадка от съдържането на предлаганите в „ Есте ” изискани храни.  Които Мария сервира на гостите си.

Певицата се опита да ни убеди, че сготви сама всичко, само че пипаше единствено с два пръста. А феновете незабавно усетиха, че единствено го играе на готвачка: „ Пълна бутафория беше готвенето й, всичко приготвено от готвачите и сервирано!, пишат феновете във фейсбук. Които не схващат за какво бе изтипосала до себе си щерка си.Май единствено да удостовери, че у дома всяка вечер си подготвят гурме храна.Въпреки, че кухнята им е декоративна. Нито видяха Мария нещо да нареже, само че пък хляба, който меси за първи път й се получи.А  гостите й услужливо ахнаха.

Но публиката е безапелационна: ”Мара няма никакви умения в кухнята, това си проличава от всяко придвижване, взор, дума. Рецитира предписания наизуст и си мисли, че е безапелационна. Толкова покъртително смешно, че чак  тъжно. Прави чупки и ръси кръчмарски изрази, представяйки се за стилна дама. А щерка й Марая явно към този момент е на тезгяха и майка й се напъва да я наложи в някои среди, които са в пъти над нейните! Като цяло компанията тази седмица е общително лицемерна, няма химия сред тях! ”, написа разочарована зрителка

Автор:Фейсбук

 

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР