Вечеря на тъмно за двама срещу 239 лева е сред

...
Вечеря на тъмно за двама срещу 239 лева е сред
Коментари Харесай

Вечеря на тъмно и стаи на гнева - хит за празника на влюбените

Вечеря на мрачно за двама против 239 лв. е измежду хитовите оферти за Свети Валентин.

Кулинарното странствуване " Вечеря на мрачно “ набира скорост от няколко месеца и съгласно хора, които са го тествали към този момент, си заслужава изцяло цената. Затова и във връзка празника на влюбените тези, които желаят неповторимо преживяване, не се скъпят. При цялостен мрак на клиентите се сервира петстепенно фюжън меню със сезонни артикули и подбрана селекция от питиета - специфични виновност, крафт бира и домашна лимонада.

Това, че очите не виждат, изостря останалите сетива и усетите и ароматите се възприемат по друг метод. Телефони, часовници, електронни цигари и запалки не се позволяват. Вечерята трае към час и половина-два. Накрая запалянковците да пробват нещо ново схващат дали са отгатнали усетите.

" Тъмнината ще води сетивата ви на ново равнище “, гласи офертата. И в случай че това преживяване е безшумно и добродушно, то за по-темпераментните има предложение, което граничи с вандализъм. Това са модерните в доста страни " стаи на гнева “ (Rage Room), които последователно навлизат и у нас. Ваучери за трошащото преживяване купуват хора, преситени от фамилни кавги, както и скарани гаджета – за помиряване.

Идеята на Rage Room е да даде поле за изява на всички тези потискани страсти, да развърже стихията, която носи всеки от нас. Според доста психолози изливането на гнева работи отпускащо, освобождава насъбрания стрес и дава опция за трезва преценка и взимане на значими решения. Ваучерът на цена 75 лв. е за двама.

В продължение на половин час влюбените (както и краткотрайно разлюбените) имат опция да излеят страстите си върху 15 обекта. Загряват на боксова круша, след което се въоръжават с бухалка и щанга за чупене. Цената за един човек, който желае да излее гнева си в стаята, е 40 лева, за трима вандали е 100.

Още един шлагер измежду подаръците, които подаряват съпруги на половинките си, искайки да им загатнат, че не стават за нищо, е " Майстор за един ден “. Този подарък за Свети Валентин и по всевъзможни други фамилни мотиви включва присъединяване в бригада за поправки. Мъжете, които не могат да сменят даже електрическа крушка вкъщи, получават насоки и на практика задания от бригадира и се учат да боравят с отвертка.

Други ексцентрични дарове за Деня на влюбените са каране на трактор за 180 лв. (продължителност един час), урок по пилотиране с ултралек аероплан за 170 лв., височинен полет с парапланер за 15 минути против 85 лв., както и 60-минутен полет за двама против 400 лв., пипе " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР