Вечерта на 9 март руските войски са обстрелвали с дронове

...
Вечерта на 9 март руските войски са обстрелвали с дронове
Коментари Харесай

Области от Украйна под атака с дронове и тази нощ

Вечерта на 9 март съветските войски са обстрелвали с дронове Украйна . По-специално се оповестява за детонации в Николаевска област, предава УНИАН.

Според началника на военното ръководство на град Снигиревск Иван Кухта по време на нападението в Павловския селски регион на Николаевска област са били развалени електропроводи. Поради това са вероятни спирания на тока в околните села.

" Все още няма позвънявания до службите за незабавна помощ. Продължава работата по оглед на местата, където са паднали отломките, и идентифициране на вероятни вреди ", добави той.

Към 02:30 ч. на 10 март офанзивата с дрон към момента продължава.
 В Одеса е оповестена въздушна паника
В Одеса е оповестена въздушна паника

За следващ път тази седмица гърмежи раздрусаха града

Цял ден Русия нанася удари по Донецка област. Един човек е умрял вследствие на противников обстрел. Ранени са четирима поданици на региона, оповестиха от Главната прокуратура. По-специално, вследствие на офанзива против град Украинск, 29-годишна жертва беше откарана в болница с контузии.

В Днепропетровска област руснаци убиха 16-годишно момче. 22-годишният му брат е тежко ранен. Пострадалият е с черепно-мозъчна контузия, натъртвания и голям брой фрактури. Беше маркирано, че той е в реанимация в тежко положение.

Припомняме, че детонации бяха чути и в Одеса. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР