Вечерта на 31-ви август емблематичната инди-рок банда Остава отбеляза 25-тата

...
Вечерта на 31-ви август емблематичната инди-рок банда Остава отбеляза 25-тата
Коментари Харесай

Остава отбеляза рождения си ден с грандиозен концерт и ново видео

Вечерта на 31-ви август емблематичната инди-рок тайфа Остава означи 25-тата си годишнина с величествен двучасов концерт навън, в клуб „ Маймунарника “.

Групата събра над 2000 индивида, които дружно с тях пяха обичаните си песни.

Само седмица по-рано, бандата пусна последното си видео към песента „ Самолет “, чийто режисьор е Петко Спасов.

Непосредствено преди концерта клипът се завъртя няколко пъти на видео стената, а на входа на клуба всеки посетител получи разграфен лист, от който да си направи детски книжен аероплан. Епичен бе моментът по време на осъществяването на самата ария, когато почитателите започнаха да ги хвърлят и пеят с цялостно гърло следващия шлагер на групата.



Сет листът на Остава включваше 25 песни основани през тези 25 години. Феновете чуха както всички най-големи шлагери на групата, по този начин и рядко чувани тракове.

Момчетата демонстрираха, че когато в действителност обичаш, това което правиш можеш да заразиш с положително въодушевление и позитивна страст всички към себе си безусловно за минути.



Музикалната еуфория от този празник ще топли сърцата и душите на публиката минимум до идващият им концерт на 29-ти септември в Пловдив, в границите на „ Капана Фест “.

За в бъдеще групата възнамерява да сведе до най-малко клубните си участия и да акцентира на независими концерти в по-големи зали в страната и чужбина.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР