Вечерта на 27 юли в един от жилищните блокове в

...
Вечерта на 27 юли в един от жилищните блокове в
Коментари Харесай

Убийство потресе Русия: Три сестри убиха баща си

Вечерта на 27 юли в един от жилищните блокове в Москва е намерено тялото на 57-мъж с голям брой порезни рани в региона на шията и гърдите. На идващия ден са арестувани неговите три дъщери на — 17, 18 и 19 години. По данни на РИА Новости едно от девойките единствено е отишло в полицията след убийството. По време на разпита девойките признали виновността си, споделили, че са имали " комплицирани персонални връзки на злост с татко си поради породени морални премеждия ". На сестрите към този момент е повдигнато обвиняване в убийството на татко им.
Убитият е бил доста непоколебим с дъщерите
Загиналият Михаил Х. отглеждал 19-годишната Кристина, 18-годишната Ангелина и 17-годишната Виктория (името е променено, тъй като момичето е непълнолетно). Техният 20-годишен брат към този момент няколко години живеел настрана, съгласно някои бил изпъден от татко си. Майката също на пуснала дома. Съседите описват, че не издържала на издевателството. Момичетата контактували с нея, само че това водело до спор с бащата.
Съседите настояват, че убитият е бил престъпен вид
По думите им всички се страхували от Михаил, смятайки, че е престъпен вид. Официално не работел на никое място, само че постоянно имал пари. Живеел с дъщерите си в два жилището – на 2 и 3 етаж, един под различен. Той паркираше на неразрешени места, занимаваше се с някакви тъмни каузи, непрестанно се движеше с подозрителни персони. Ходеше с револвер и заплашваше с него. Веднъж преби един дядо и едвам не го умъртви. Беше доста нечовечен и с девойките беше недодялан, непрестанно ги ругаеше, споделя едни от съседите на фамилията.
Момичетата са възнамерявали закононарушението
След като били арестувани се появила версията, че бащата първи е нападнал девойките с нож и ранил една от тях. Според тази версия едно от девойките лишило ножа и го употребило против мъжа. Според източници на Лента.ру това надали дава отговор на действителността, а всички удари са нанесени от най-малката щерка. Всички рани, без една, били несмъртоносни, само че последната в сърцето се оказала съдбовна. Това може да приказва за планувани дейности, само че възможна присъда на Виктория може да бъде по-лека, защото тя е малолетна.
Убитият разполагал с цялостен боеприпас
Telegram-канал 112 заяви, че пристигналите на мястото на убийството служители на реда разкрили 2 кг хероин, арбалет, пневматична пушка, три револвера, предупредителен и газов револвер в колата на убития. По-късно РИА Новости удостовери информацията. Тиражира се и информацията, че по стените в жилищата е имало следи от патрони. Бащата стрелял, когато се ядосвал.
Сексуално принуждение – един от вероятните претекстове
Засега няма изясненост какво е подтикнало девойките към убийството. По информация на Лента.ру девойките са декларирали, че бащата е упражнявал полово принуждение по отношение на тях. По думите на техни приятелки през последните четири години сестрите в действителност са били жертви на принуждение. Една от сестрите е правила опит за самоубийство, само че бащата споделил, че просто объркала хапчетата. " Карал ги е да се събличат, опипвал ги е. Молил ги е да го допират. Имало е неща, сложни за възприемане ", споделя една от приятелките на сестрите.
Познатите на Кристина, Ангелина и Виктория споделят, че по отношение на тях е било прилагано и физическо принуждение от страна на татко им. " Кристина и сестрите ѝ са доста положителни, не могат и муха да убият. Той не ги пускаше да излизат, даже на учебно заведение, постоянно ги биеше. Закачаше ги. Зная, че е употребявал опиати ", декларира другарка на Кристина. " Момичетата се опасяваха от татко си, а майка им избяга. Той не ги пускаше на никое място, когато пътуваше – те доста се радваха и бяха щастливи. Зная, че те не биха протегнали ръка на никого, очевидно ги е заплашил ", твърди друга другарка на сестрите.
Думите на сестрите
Момичетата, които сега са в следствения арест, не се оплакват от изискванията. Споделили са, че са били заплашвани и че татко им се отнасял с тях като с робини. Малката и междинната сестра са били общо седем пъти на учебно заведение през годината. По думите им татко им не ги пускал. По ръцете на огромната и междинната сестра има недълбоки порезни рани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР