Вечерта кръстникът на мафията се обади и вече има мир

...
Вечерта кръстникът на мафията се обади и вече има мир
Коментари Харесай

ВИДЕО Бойко от селски мегдан: Кръстникът на мафията сдобри гимнастичките министъра

" Вечерта кръстникът на мафията се обади и към този момент има мир и обич сред спортния министър и федерацията по гимнастика: гимнастичките още веднъж са нашето знаме, а левскарите са в сърцето на спортния министър, колкото и цесекарите. Ние с Илияна (Раева) имаме връзки, аз знам, че не е луда, и ми стана забавно, като я упрекна този (спортния министър), че би трябвало да върви на психиатър. Кръстникът се обади и сподели: оправяйте се.  Интересно кой кръстник през вчерашния ден ги сдобри, на коя мафия. Имам отговор, сигурно не е от опозицията, само че през днешния ден бил сюрпризиран, че му стържат обичаните хора. "

Така екс министър председателят Бойко Борисов интерпретира абсурда и последващото помиряване сред министър Радостин Василев и Илияна Раева, косвено сочейки Румен Радев за кръстник на мафията.

Изявата на водача на ГЕРБ се случи във велинградското село Грашево. Там на площада бяха стриени много хора, които почтително слушаха мнението на Бойко по много злободневни тематики в страната. На място имаше и авансово извикани публицисти, само че единствено от определени медии, тъй като за акцията на Борисов не бе обявено по постоянните канали.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР