Вечерният ефир на Би Ти Ви се превръща в безкрайно

...
Вечерният ефир на Би Ти Ви се превръща в безкрайно
Коментари Харесай

Намалиха 3 пъти заплатата на Цитиридис

Вечерният ефир на Би Ти Ви се трансформира в безпределно риалити от 22 февруари. Епизодите на „ Сървайвър ” и „ Ергенът ” тази пролет ще са толкоз дълги, че няма да остане никакво време за Николаос Цитиридис. Шоуто на гръка ще се излъчва единствено в петък, само че ще продължава цялостен час вместо по половин, както беше в последните месеци.
В Би Ти Ви очевидно считат, че с новия правилник на „ Сървайвър ”, който ще вкарат, рейтингът на шоуто ще скочи до небето. Затова са планували един епизод на продължава цели 3 часа. Шоуто за оцеляване потегля от 26 февруари и ще върви от неделя до вторник, ще стартира в 20 часа – незабавно след централните вести, и ще завършва чак в 23 часа. То освен че ще измести турския сериал, само че и ще заеме целия ефир на Николаос Цитиридис.

Другото риалити, поради което взимат ефира на гръка, е „ Ергенът ”. То потегля от 22 февруари и ще върви в сряда и четвъртък. Ще стартира в 21 часа и ще завършва в 21. За Цитиридис остава единствено петъчният ефир. Вид отплата за почитателите му е, че удължават двойно времето на вечерното шоу – от половин на един час, както беше при стартирането му през 2020 година Предаването ще стартира в 10 часа вечерта и ще завършва час по-късно. Преди него ще се излъчва епизод от българската комедия „ Мен не ме мислете ” с Руши Видинлиев и Весела Бабинова – от 9 до 10 часа. Сериалът ще върви единствено в петък – по един епизод седмично, както е и с Цитиридис. За турския сериал са отделени три дни – сряда, четвъртък и петък от 20 часа. Но това няма да е единствената турска продукция в праймтайма, защото „ Сървайвър ” от тази година също се снима от турци.

Според източник на „ Уикенд ”, орязването на ефира на Цитиридис ще се отрази сензитивно и на приходите му. Гъркът получавал 15 000 лв. месечна заплата, само че отсега нататък ще прибира едвам една трета от контрактуваната сума. Това много разочаровало Николаос, само че нямало какво да направи. Надеждата му е предаването да се върне в цялостния си размер наесен, само че възможностите за това са минимални. Голяма част от екипа на шоуто е скъсен.

Макар че разгласи кастинг за кулинарното шоу „ Мастършеф ”, Би Ти Ви тази година няма да го излъчва. Няма да се излъчва и шоуто „ България търси гений ”, макар че и за него беше разгласен кастинг. Вероятно те ще останат за есенния сезон
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР