Вечерните предавания са си класика и почти навсякъде по света

...
Вечерните предавания са си класика и почти навсякъде по света
Коментари Харесай

Кой нарече Джеймс Кордън ужасен гадняр

Вечерните излъчвания са си класика и съвсем на всички места по света по-големите малките екрани разполагат със свое лично.

През последните няколко години в Америка две от най-популярните в жанра са с водещи Джими Кимъл и Джеймс Кордън. Водещите им се трансфораха и в едни от най-известните и обичани персони.

Оказва се обаче, че не всеки изпитва благосклонности към Джеймс Кордън.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Джеймс Кордън и една игра на поло
Когато Меган обуе къси панталонки

Как прекараха уикенда принц Хари и брачната половинка му

Собственик на ресторант в Ню Йорк разгласи Джеймс Кордън за " най-лошия клиент ".

Кийт Макнали, който държи заведението Balthazar в Ню Йорк, написа дълъг пост в Instagram за Кордън и за какво водещият към този момент не е добре пристигнал в ресторанта.

" Джеймс Кордън е извънредно надарен комедиант, само че е и ужасяващ гадняр. Най-лошият клиент, който е стъпвал в Balthazar от отварянето му преди 25 години ", съобщи Макнали.

" Рядко ми се случва да разглася клиент за 86, само че през днешния ден направих това с Кордън. Никак не ми беше смешно. "

86 е всекидневен израз в Съединени американски щати, употребяващ се за артикул, който към този момент не попада в менюто или стоката на обещано заведение или магазин. Впоследствие е почнал да се употребява и за хора, които не са добре пристигнали в обещано място.

Макнали споделя по какъв начин при последното посещаване на водещия в ресторанта му Кордън е извикал сервитьор, с цел да се оплаче от омлета от жълтъци на жена му, който наподобява бил леко замърсен с белтък.

" Кухнята преработи ястието, само че за жалост го изпрати с пържени картофи, вместо салата ", споделя мениджърът, съгласно Макнали. Тогава Джеймс Кордън почнал да крещи като вманиачен на сервитьора: " Не можеш да си вършиш работата. Може би би трябвало да отида в кухнята и самичък да си сготвя омлета! "

Оказва се, че компрометиран от обявата, Джеймс Кордън се е обадил на Макнали, с цел да се извини за за грубото си държание към сервитьорите.
 Джеймс Кордън, The Late Late Show и какъв брой постоянно мие косата си комедиантът
Нехигиеничният табиет на Джеймс Кордън

Комедиантът си икономисва времето под душа

" Той се извини, че ме бил тормозил повече от всички. И защото мощно има вяра във втория късмет, ще анулира възбраната му ", написа притежателят на Balthazar, продължавайки с думите, че го приветства още веднъж в ресторанта си и че всичко е простено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР