Вечен е Алеко с неговия Бай Ганьо! И ако прословутата

...
Вечен е Алеко с неговия Бай Ганьо! И ако прословутата
Коментари Харесай

Бай Ганьо в Америка: Синчето на Маги Халваджиян показа невиждана простотия!

Вечен е Алеко с неговия Бай Ганьо! И в случай че прословутата ни " ганьовщина " нормално се свързва с хора по-прости, селяндури, бачкатори и прочие, то през днешния ден за енти път се уверяваме, че тя е доста развита и при сякаш огромната " интелигенция ".

Пример ли?! Веднага! Синчето на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян, което по никакъв начин не е малко, има две деца да възпитава, а самият той очевидно е лишен от каквото и да било образование. Бедрос Халваджиян очевидно смята, че е хванал Свети Петър за пардесюто и може да си демонстрира тъпотията на всички места.

В България е явен - нееднократно сме го виждали да с прави на маймуна. Но Бебо реши да се популяризира и в Щатите. Че нали американците не виждат всеки ден що е то " булгар тъпанар ", дай да им го поднесем в натура.

Въпросният Бедрос се похвали в нета по какъв начин " клечи " пред звездата на Доналд Тръмп на Алеята на славата в Холивуд и мята ли мята " междинни пръсти " над нея. Е, муцка! Голямо мъжество, огромен героизъм! Браво!

" Той, че е елементарен, е елементарен. Но ми е доста чудно за какво толкоз държи това да не остане прикрито, а да се разбере, по опция, от цялата страна?! А след това отново да излиза тати му по тв приемника, с цел да раздава ум на нацията! Той на сина си не е съумял да налее в тиквата ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Маги Халваджиян кремена халваджиян Доналд Тръмп Бедрос Халваджиян Бебо Щатите Америка Холивуд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР