Вече знаеш със сигурност, че след училище искаш да учиш

...
Вече знаеш със сигурност, че след училище искаш да учиш
Коментари Харесай

Бъди студент в Холандия за един ден!

 baner_unify Вече знаеш сигурно, че след учебно заведение искаш да учиш в чужбина, само че към момента не си избрал къде? Или може би към този момент си избрал и това е страната на лалетата и колелата? И в двата случая си заслужава да дойдеш на събитието Бъди студент в Холандия за един ден – Saxion Experience Days, проведено от единственият и най-хубавият профилиран съветник за обучение в Холандия – UNIFY.

Последните години от ден на ден и повече български студенти избират да учат висшето си обучение в Холандия. За това има доста аргументи, някои от които са – високо качество на образованието, интернационално приети дипломи, големи кариери благоприятни условия след завършването и всичко това съчетано с налични такси за образованието и благоприятни условия за стипендии и заеми, отпускани от холандското министерството на образованието, от които може да се възползват и българските студенти. Всички тези фактори трансформират Холандия в една привлекателна дестинация за висше обучение.

 Saxion University Главни посетители на събитието “Бъди студент в Холандия за един ден” – Saxion Experience Days са шест холандски лектора от университета Saxion University of Applied Sciences, които преподават в стратегии като разработка на компютърни игри, медия, изкуство, софтуерно инженерство, хотелиерство, туристически мениджмънт, финанси и счетоводство, интернационален бизнес, маркетинг, логика на психиката, човешки запаси. Те ще ви вкарат в атмосферата на холандски университет, като ви показват неповторимите си работилници, основани по способи на най-хубавите практики от холандското обучение.

Кой и за какво би трябвало да участва на събитието Бъди студент в Холандия за един ден – Saxion Experience Days ?
Ако желаете да кандидатствате в чужбина, само че към момента не сте избрали къде – Холандия може да е една добра алтернатива за васАко ви следва кандидатстване в Холандия, то това е най-хубавото събитие, на което може да се информирате за образованието тамАко желаете да разберете кои са специалностите на бъдещето и какви фрагменти ще се търсят в идващите годиниАко сте любопитни за методите на образование в чужбинаАко сте комплицирани за това по какъв начин тъкмо би трябвало да кандидатстватеАко не знаете нищо за на практика въпроси като намиране на квартира, изтегляне на студентски заем, пътешестване и така нататък
 s22-05-3919  s22-05-3491  s20-05-2015-1726  s20-05-2015-1216  s20-05-2015-1069  apeldoorn-10

За приятна атмосфера на този холандски ден ще се грижат девойките от UNIFY, които също са някогашни студенти в Холандия и може да споделят доста с вас от персонален опит.

Какво още може да очаквате от събитието?
Непринудена и другарска атмосфераМного шегички и занимателни истории от живота в ХоландияВъзможност за персонална среща с учител от Холандия (по предварителна заявка)Срещи с сегашни студенти в Холандия, от които може да се информираш за доста нещаКандидатстване и банкет на място – няма потребност да чакаш
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР