Вече знаем какво е официалното обяснение за липсата на един

...
Вече знаем какво е официалното обяснение за липсата на един
Коментари Харесай

Просто ей така и официалното обяснение за липсата на Саманта

Вече знаем какво е формалното пояснение за неналичието на един от най-обичаните герои от истинския сериал " Сексът и градът " в продължението му от 2021 година Говорим за Саманта Джоунс, която липсва в " Просто ей по този начин ", откакто актрисата, която изпълняваше ролята - Ким Катрал, отхвърли да взе участие.

Първите два епизода на " Просто ей по този начин " към този момент са налични за гледане в HBO Go.

Изгледалите го пък към този момент знаят какво се е случило със Саманта съгласно сюжета на сериала. Ето какво е то. Следват спойлери: в случай че планирате занапред да гледате епизодите, не четете нататък!

Още в първите минути на първи епизод заварваме Кари, Миранда и Шарлот да беседват с приятелката си Битси Фон Мюфинг в ресторант. Битси ги пита къде е Саманта. " Премести се във Англия... по работа, " дава отговор Кари.

Кари изяснява, че не е могла да продължи да употребява услугите на Саманта като пиар на книгата си. Миранда споделя, че може би " гордостта на Саманта е била засегната ", само че Кари й отвръща, че въпреки всичко я боли, че Саманта по този начин и не й се е обадила даже по телефона.
 Ким Катрал

Ким Катрал

Премиерата на " Просто ей по този начин " се състоя нощес, 8 декември, в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР