Вече знаем, че китайските марки смартфони OnePlus, Oppo и Realme

...
Вече знаем, че китайските марки смартфони OnePlus, Oppo и Realme
Коментари Харесай

OnePlus, Oppo и Realme вече са напълно отделни компании

Вече знаем, че китайските марки смарт телефони OnePlus, Oppo и Realme попадат под компанията BBK Electronics. Това сега ще се промени, защото компанията-майка наподобява прави всяка от тези компании изцяло самостоятелна.

Компанията BBK неотдавна разгласи, че трите производителя на смарт телефони към този момент ще работят напълно като обособени организации. Интересното в тази ситуация е, че новината идва и в миг, когато индийското държавно управление се стреми да затегне хватката си към китайските софтуерни колоси. За тези, които не знаят, Приходната работа упрекна другите китайски марки в обособени противозаконни бизнес-практики, които включват митнически нарушавания, пране на пари, укриване на налози и други

Oppo India неотдавна беше упрекната в отбягване на мита в размер на почти 531 милиона щатски $. Това беше тежък удар за интервенциите на Oppo в Индия и даже за BBK, като се има поради, че тя дава отговор и за разпространяването на продуктите на марките OnePlus и Realme в района.

Така че сега BBK Electronics прави трите компании изцяло самостоятелни, всяка със лични адвокатски адвокатски фирми. Това включва и OnePlus и Realme Mobile Telecommunications в Индия. В момента BBK Electronics ще се сблъска с по-малък риск за своите бизнес-операции в района, защото всяка компания е механически отделена една от друга, до момента в който OnePlus и Realme сега търсят нови контрактни производители, както и самостоятелни контракти с търговци и дистрибутори.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР