Вече заявихте, че не виждате потенциал за излъчване на управленско

...
Вече заявихте, че не виждате потенциал за излъчване на управленско
Коментари Харесай

ГЕРБ: Готови сме да търсим решения за изход от кризата

Вече заявихте, че не виждате капацитет за лъчение на управническо болшинство. Но хората очаквак решение на техните проблеми, които се коренят и при предходни ръководства. С тези думи се обърна към ГЕРБ президентът Румен Радев на днешните диалози.

С вашия огромен управнически опит, осъзнавате какво значи в такива сериозни моменти да се отива на избори, да оставаме без парламент, да има преходни интервали,заяви президентът.

Очаквам да чуя вашата формула за превъзмогването на рецесиите и търсене на излаз от главната - политическата, обърна се към представителите на ГЕРБ президентът.

Нашата ПГ не вижда формула, зад която да има устойчиво мозинство и държавно управление. Осъзнавайке че страната е в серия от рецесии, ще търсим решение за излаз, даде обещание шефът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

През миналите месеци, нащата ПГ оферираше такива решения и Народното събрание ги поддържа - като обезщетенията за бизнеса, храмовете и лечебните заведения, свързани с цената на елоктроенергията. Наще бе решение за мораториум върху цената на битовите консуматори, в този момент предложихме таван на горивата ог 2,70 лева, напомни Десислава Атанасова.

Категорични сме, че би трябвало да се търсят устойчиви решения за България. Готови сме да учасгтваме в консултациите за търсене на излаз от рецесиите, увери тя.

Ние оставаме на позиция, че не може да има устойчиво болшинство в този парламент, напомни Атанасова.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР