вече започна и предлага впечатляващи парични и предметни награди за

...
вече започна и предлага впечатляващи парични и предметни награди за
Коментари Харесай

GRANDE бонус игра на WINBET раздава парични награди, iPhone 13 и ексклузивен уикенд в Дубай

към този момент стартира и предлага впечатляващи парични и предметни награди за потребителите на уеб страницата winbet.bg. До 31 октомври, записаните консуматори на уеб страницата могат да завоюват парични награди до 5000 лева, чисто нов iPhone 13 или iPad 9, както и извънреден уикенд за двама в Дубай.

Всички нови и сегашни клиенти на уеб страницата
winbet.bg могат да вземат участие в разпределението на седмичните награди в GRANDE Бонус играта, както и на огромните месечни награди, които ще бъдат изтеглени на 31 октомври. За да вземат участие в играта, записаните консуматори на уеб страницата не е належащо да вършат нищо повече от това да се забавляват с желаните от тях игри и спортни събития и пазари.
 Тази вечер: Стоичков и Рачков един против различен в #WINmyBET
Тази вечер: Стоичков и Рачков един против различен в #WINmyBET

Модерният ляв среща Бургаския бек в предизвикването " Пияна дузпа ", извънредно на winmybet.bg

В взаимозависимост от своята интензивност на уеб страницата, всеки консуматор може да завоюва талони за присъединяване в тегленето на седмичните и месечните награди. Залози, сложени на игрите в секциите и на обща стойност най-малко 100 лева ще носят на потребителите по един ваучър за присъединяване в тегленето на премиите. По един ваучър за присъединяване ще носят и всеки 50 лева сложени
залози с действителни средства в секциите, и.

За присъединяване в тегленията за премиите е належащо участниците да имат най-малко един ваучър, само че колкото повече талони завоюват, толкоз по-голям е шансът им да завоюват някоя от страхотните награди в GRANDE Бонус игра на WINBET.

Първото изтегляне на седмичните награди в играта ще бъде на 17 октомври, когато ще бъдат разпределени парични награди на обща стойност 10 000 лева, измежду които награди на друга стойност, които могат да доближат до 2000 лева В идващото изтегляне, на 24 октомври, паричните награди към този момент ще доближат до 5000 лева, а към премиите ще бъдат добавени и 3 бр. iPhone 13 Pro и три iPad 9. В тегленето за месечните награди на 31 октомври, ще бъде изтеглен и печелившият на извънреден уикенд за двама в Дубай с първокласно настаняване в петзвезден хотел.
 WINBET афишира happy hour с определени игри на EGT
WINBET афишира happy hour с определени игри на EGT

До 100 безвъзмездни завъртания за дейните клиенти на
winbet.bg

Тегленията на премиите ще бъдат предавани онлайн в и на WINBET след 21:00 ч. всяка неделя до края на октомври.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР