Вече за никого не е тайна, че Дженифър Лопес и

...
Вече за никого не е тайна, че Дженифър Лопес и
Коментари Харесай

Спипаха Дженифър Лопес и Бен Афлек да се целуват

Вече за никого не е загадка, че Дженифър Лопес и Бен Афлек още веднъж са дружно. В неделя двамата бяха снимани да се целуват, което постави завършек на всички спекулации по отношение на връзките им.
Кадрите на 51-годишната певица и 48-годишния артист са направени от папараци, до момента в който двамата са били на вечеря в суши ресторант в Малибу.

Миналата седмица се появи информация, че изпълнителка се завръща в Лос Анджелис поради него. През последните няколко години тя живя в Маями дружно с някогашния си избраник Алекс Родригес и близнаците си от Марк Антъни, само че в този момент желае да е по-близо до Афлек, който има имение в квартала Брентууд.
Дженифър и Бен се срещнаха на снимачната площадка на кино лентата " Gigli " през 2001. Той ѝ предложи брак през октомври 2002, само че анулираха годежа си през септември 2003. След това още веднъж се събраха преди финално да сложат завършек на връзката си през януари 2004. Близо 2 десетилетия по-късно певицата и артистът още веднъж са дружно и очевидно са доста щастливи.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР