Вече втори ден 42-ят президент на САЩ Бил Клинтън (1993-2001)

...
Вече втори ден 42-ят президент на САЩ Бил Клинтън (1993-2001)
Коментари Харесай

Бил Клинтън в София: Все по-зависими сме едни от други

Вече втори ден 42-ят президент на Съединени американски щати Бил Клинтън (1993-2001) е в столицата. Той е на посещаване у нас по покана на предприемача Кирил Домусчиев.

Клинтън съобщи, че се радва, че още веднъж е в България и напомни за визитата си в страната през 1999 година. 

" Има доста неща, за които да се тревожим. Ясно е, че можем да построим стена към всяка страна. Въпреки това сме все по-зависими едни от други ", сподели той по време на срещата на Clinton Global Initiative (CGI) в София.

Според него посредством съдействие се реализират по-добри резултати, вместо да се изпада в конфликтни обстановки. " Ако искаш най-хубавия резултат, е нужно кооперирането ", добави той.

По думите му демократичните системи работят по-добре за намирането на най-хубавите вероятни решения, за разлика от властническите режими. 

Винаги ще има моменти, в които политическата мощ ще бъде виждана по метод, по който разделя хората - от време на време е правилно, уточни той. Но съгласно Клинтън е значимо да знаем какво желаеме да реализираме, по какъв начин да привличаме и да имаме повече отзиви и хрумвания, и да ги прилагаме по този начин, че да работим дружно и да реализираме най-хубави резултати. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР