„Вече втора седмица сме в Родопите – красота, величие и

...
„Вече втора седмица сме в Родопите – красота, величие и
Коментари Харесай

Йордан Цонев от Света Петка: Обръщам се към всички хора от Родопите, не бъдете ратаи на чужда власт, бъдете господари на собствената си съдба с ДПС

„ Вече втора седмица сме в Родопите – хубост, великолепие и прелестни хора. Душата ти се цялостни, само че сърцето остава свито, тъй като на доста места виждаме, че младежите ги няма. Виждаме нашите майки да плачат за внуците и децата си. Виждаме разрушени пътища и неприятно поддържани общини и обитаеми места.

Боли ни, тъй като това става в Родопите и тъй като ние сме Движение за права и свободи. Движение за права и свободи е историческа партия за Родопите и за хората от Родопите. Кой ли ни се е пробвал повече от век да тормози хората от Родопите.

Да протяга ръка на вярата, имената и традициите им. Кой постави завършек на този произвол? Битката на българските мюсюлмани, отпред с доктор Доган. Само Движение за права и свободи приляга на хората от Родопите. Ще видите фрапираща разлика сред общините, които се ръководят от Движение за права и свободи и тези, които не се ръководят от Движение за права и свободи.

Вече 30 години виждаме по какъв начин доста хора от Родопите гласоподават със мощните на деня. От начало беше Българска социалистическа партия, след това Съюз на демократичните сили, Национална движение „Симеон Втори" и в този момент ГЕРБ. И какво направиха огромните партии за вас – нищо. Обръщам се към всички хора от Родопите, не бъдете ратаи на непозната власт, бъдете господари на личната си орис с Движение за права и свободи.

ДПС знае по какъв начин да работи за дребните общини и дребните обитаеми места. Партии, които имат 300 000 души електорат в огромните градове са задължени да ръководят тези градове и това вършат. Големите партии имат за приоритет огромните градове.

ДПС има грижата за дребните села и общини. Ние сме страховит тим и екип и сме го доказвали доста пъти. Просто не знам за какво Велинград не би избрал Сергей Кичиков за кмет. Той е превъзходен финансист. Работя 2 мандата с него в бюджетната комисия. Сергей се оправя превъзходно с данъчните, бюджетните и финансовите закони. Ето подобен човек ви би трябвало да управлявате – почтен, честен и локален. Бил е заместник-кмет, има и опит.

Призивът ми е исторически, стопански и морално да се обърнем към нашата партия и нейните претенденти. Кой е направил повече за Велинградския край от моя сътрудник и другар Делян Пеевски? Г-н Пеевски върви в Света Петка, във Велинград, в Сърница, Благоевград и прави за тези хора толкоз, колкото никой от нас не е направил. Това ще направи и Сергей с целия тим. Аз на драго сърце ще работя за вас, в случай че изберете Сергей Кичиков.

Ще работя за Велинград, както работим за всички общини и цяла България. Движение за права и свободи е най-българската и най-патриотичната партия. “

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР