Вече втора година нито една европейска програма не е отворена.

...
Вече втора година нито една европейска програма не е отворена.
Коментари Харесай

Бойко Борисов с младежите на ГЕРБ във Варна

" Вече втора година нито една европейска стратегия не е отворена. Средствата, които чакахме от проекта за развиване, ги няма. Това, което можем ясно да създадем в параленост - по наше време се изграждаха инфраструктурни планове, за което благодарим на господин Борисов. Варна е град, който постоянно е генерирал позитивна младежка енеиргия. Гордеем се с нашите 6 университета ", сподели кметът на Варна Иван Портних при откриването на събитие в курорта " Св. Св. Константин и Елена ".

Бойко Борисов е във Варна, в курорта Св. св. Константин и Елена, където се организира зимен университет на Младежи-ГЕРБ. Събрали са се 150 младежи от цялата страна.

" За последните 30 година е имало 24 държавни управления и са са изтеглили 37 милиарда лева дълг. Ние в този момент ще изтеглим 38 милиарда лева И ще продължим да плащаме тази сметка дълго. Икономиката на страната ще се свие с 4%. Те са сравними само със международната рецесия през 2009 година и с коронавирус рецесията и с огромна икономическа рецесия преди години ", съобщи депутатът Делян Добрев, който също участва на събитието.

" Единственото нещо, което би трябвало да направи Кирил Петков, е да се скрие. Единственият водач в българския политически живот седи тук на тази маса. Решението за военната помощ за Украйна пристигна от ГЕРБ и от Бойко Борисов. В предходния парламент това беше невероятно. Всички напъни на Демократична България се разбиваха ", разясни Даниел Митов - Единествено ГЕРБ докара до това България да вземе решение да диверсифицира доставките на газ, да не подвластни единствено от Русия.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР