Вече втора година дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков

...
Вече втора година дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков
Коментари Харесай

Петя Дикова казва сбогом на работата като водеща, дългокраката Натали Трифонова й изяде мястото

Вече втора година дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков - Петя, стои надалеч от камерите на Би Ти Ви, където водеше светското предаване " Култ “, преди да роди двамата си сина. През април 2019 година тя роди първородния си наследник Александър, а година и половина по-късно на бял свят се появи и Илиян-джуниър. Дори внезапната промяна във финансовото положение на фамилията й обаче не трансформирала проектите й да се върне на дребния екран. Петя нямала никакво желание да се появи още веднъж като водеща на светското предаване " Култ " по Би Ти Ви.

След гибелта на продуцента на " Култ " Емил Дилчев, който угасна от рак точно на Благовещение предходната пролет, Пипи осъзнавала, че предаването не е същото без него. Тя възнамерявала да стартира да работи по обособени планове в Би Ти Ви, за които да й заплащат на парче, само че никога да не прекъсва майчинството си. По време на гостуването си в предаването " Папараци Ново 20 ", което се снима в същото студио, в което се прави и " Култ ", Дикова искрено призна, че работата в малкия екран не й липсва. Липсвал й единствено Емо Дилчев. " Всяко нещо с времето си ", сбита разяснява Петя работата си в светското предаване. Занапред тя мислела да се изявява зад кадър – като публицист и продуцент, а не като водещ.

Дикова един път към този момент се върна на работа, откакто роди сина си Александър. Малко след гибелта на Стефан Данаилов в края на 2019 година тя направи за Би Ти Ви авторски филм за него. Но по този начин и не се появи в авторското си предаване " Култ “, защото там към този момент се бе настанила нейната заместница Поли Гергушева. След като и тя забременя, на стола само че водещата се намърда синоптичката Натали Трифонова. " Много съм щастлива, че ослепителната Натали Трифонова е новото лице на " Култ “, съобщи по адрес на дългокраката синоптичка Пипи. Дикова обаче не гледала по какъв начин се оправя заместничката й Натали. Откакто красивата синоптичка грее на екран, рейтинга на предаването фрапантно се е нараснал.

В момента Пипи получавала 380 лева майчинство, а откакто се раздели с контракта си на панелист в " На кафе ", брачният партньор й Илиян Любомиров не се е похвалил с нова работа. Докато работел като коментатор в " На кафе " Илиян прибирал по 3500 лв. всеки месец. Сега фамилният портфейл напълно бил изтънял. За разлика от други, останали без работа известни персони, той не можел да разчита на приходи и като инфлуенсър. В обществените мрежи Илиян има към 6000 почитатели. Остават му приходите от книгите, които написа, само че за всеки е ясно какъв брой се печели от стихосбирки. Мъжът на Пипи доста помагал в развъждането на синовете им Александър и Илиян. Раздавал се и в семейството, за може Петя бързо да се възвърне и да си почива пълноценно.

Според слуховете, Пипи и фамилията й се опитвали да уредят шурей си с работа в Би Ти Ви. Докато звездната двойка стъпи на крайници, мощно финансово рамо им удрял бащата на Пипи – някогашният началник на Канал 3 и сегашен водещ на по " Евроком "  Сашо Диков, написа Хотарена.

" Явно специалността водещ е доста примамлива в тази страна. Щяла съм да си изгубя мястото и надали не да сляза от трона. Истината е, че след 20 години в малкия екран, рейтинги, излъчвания, най-накрая срещнах любовта в лицето на Илиян, забременях и открих същинският смисъл в живота ", споделя Петя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР