Вече втора година дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков

...
Вече втора година дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков
Коментари Харесай

Петя Дикона каза сбогом на предаването си

Вече втора година дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков стои надалеч от камерите на бТВ, където водеше светското предаване “Култ”, преди да роди двамата си синове. През април 2019г. тя роди първородния си наследник Александър, а година и половина по-късно на бял свят се появи и Илиян-джуниър. Дори внезапната промяна във финансовото положение на фамилията й обаче не трансформирала проектите й да се върне на дребния екран. Петя нямала никакво желание да се появи още веднъж като водеща на светското предаване.

След гибелта на продуцента на “Култ” Емил Дилчев, който угасна от рак точно на Благовещение предходната пролет, Пипи осъзнала, че предаването не е същото без него. Тя възнамерявала да стартира да работи по обособени планове в бТВ, за които да й заплащат на парче, само че никога да не прекъсва майчинството си. По време на гостуването си в “Папараци – ново 20”, което се снима в същото студио, в което се прави и “Култ”, Дикова искрено призна, че работата в малкия екран й не й липсвал. Липсвал й единствено Емо Дилчев.

“Всяко нещо с времето си”, сбито разяснява Петя работата си. Занапред тя мислела да се изявава зад кадър – като журналистка и продуцентка, а не като водеща. Дикова един път към този момент се върна на работа, откакто роди сина си Александър. Малко след гибелта на Стефан Данаилов в края на 2019г. тя направи за бТВ авторски филм за него. Но по този начин и не се появи в авторското си предаване, защото там към този момент се бе настанила нейната заместница Поли Гергушева.

След като и тя забременя, на стола й се намърда синоптичката Натали Трифонова. “Много съм щастлива, че ослепителната Натали е новото лице на “Култ”, съобщи по адрес на дългокраката синоптичка Пипи.Дикова обаче не гледала по какъв начин се оправя заместничката й Натали. Откакто красивата синоптичка грее на екран, рейтингът на предаването фрапантно се нараснал, написа "Уикенд ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР