Вече всички знаем, че енергията е важна част от живота

...
Вече всички знаем, че енергията е важна част от живота
Коментари Харесай

7 начина, по които разпиляваме енергията си без да го осъзна...

Вече всички знаем, че силата е значима част от живота ни. Ако сме по-сенсетивни незабавно ще усетим по кое време някой човек излъчва отрицателна сила към нас и ще го определим като енергиен върколак. Може да попаднем на непознато място или да срещнем чужд човек и незабавно да усетим силата му и да го усетим непосредствен, или силата му да ни накара да го заклеймим.

Позитивната сила, силата, мотивацията са тези сили, които ни водят напред, развиват ни, оказват помощ ни да се оправим с провокациите, които неизбежно изскачат на пътя ни.

Ако постоянно ви се случва да се усещате без въодушевление, с намалена мотивация, без предпочитание и сила, замислете се за нещата, които вършите в всекидневието си, освен храната, напрежението или неналичието на придвижване могат да се отразяват на прочувственото ни положение. Това важи и за някои напълно елементарни на пръв взор дейности, които обаче лишават от силата ни последователно, без да го осъзнаем.

Вижте 7 от тези неща, които в действителност ни се отразяват отрицателно и токсично, въпреки и желанията ни да са доброжелателни:

1. Помагаме на някой, който не е изискал помощта ни.

2. Намесваме се в нечия обстановка, без да сме помолени за това и взимаме присъединяване в непознати каузи, без да имаме позволение.

3. Когато даваме обещания, които не съблюдаваме.

4. Когато споделяме за своите планове, само че не сме ги изпълнили към момента.

5. Когато разрешаваме на някой да ни извади от равновесие, да отнеме от спокойствието ни и да ни разстрои.

6. Когато изоставяме убежденията и идеалите си, с цел да подкрепим другите.

7. Когато не сме поредни в дейностите си. Това ни изтощава, лишава от силата ни и последователно започваме да усещаме отмалялост, изтощение, незаинтересованост, написа.az-jenata.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР